UA-49499200-1

Εξόρμηση στον Ταΰγετο από τον Ορειβατικό Σύλλογο Μολάων

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Mολάων και Νοτιοανατολικής Λακωνίας (ΕΟΣ ΜΝΑ.Λ), πραγματοποιεί την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2023, πεζοπορική εξόρμηση στον Ταΰγετο και συγκεκριμένα στην διαδρομή πηγή Μαγγανιάρη – Αναβρυτή . Η διαδρομή αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4 που διατρέχει την Πελοπόννησο και κινείται στην ορεινή ζώνη του Ταϋγέτου που βρίσκεται η ζώνη των ορεινών κωνοφόρων, με κυρίαρχα είδη το μαυρόπευκο, το έλατο και τον κέδρο .

Πρόκειται για μια όμορφη διαδρομή που διατρέχει τις ανατολικές πλαγιές του Ταϋγέτου. Σε ορισμένα σημεία του μονοπατιού που η πυκνή βλάστηση αραιώνει, οι πεζοπόροι έχουν την ευκαιρία είτε ν’ ατενίσουν προς τον κάμπο του Ευρώτα είτε να θαυμάσουν τις εντυπωσιακές πτυχώσεις και τα επιβλητικά ζωνάρια των ανατολικών πλαγιών του βουνού.

Στο πρόγραμμα του συλλόγου συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων. Σε περίπτωση που κάποιος δεν είναι μέλος έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε μία δραστηριότητα – εξόρμηση του συλλόγου και στην συνέχεια, εάν ο επιθυμεί να γίνει μέλος, συμπληρώνοντας την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους.

Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ. ) με ευθύνη των αρχηγών.

Συνάντηση: Αφοί Παναγιωτόπουλοι (παλαιό) στους Μολάους στις 07:.00 π.μ.
Μετακίνηση με ΙΧ και ΤΑΞΙ.

Για την συμμετοχή απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με τους συντονιστές, το αργότερο μέχρι 02/12/2023, Παρασκευή απόγευμα.
Συντονιστές: Δημήτρης-Μύρωνας Λιάρος, 6938426877 – Γιώργος Τάντουλος, 6982077826

Check Also

Νεάπολη: Αύριο Τετάρτη η πρεμιέρα της θεατρικής παράσταση «Αέρας»

Από αύριο Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 20:30, στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης και για 3 …

G-EZ117CQG76