UA-49499200-1

Εξόρμηση στον Ταΰγετο από τον Ορειβατικό Σύλλογο Μολάων και Ν/Α Λακωνίας

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Mολάων και Νοτιοανατολικής Λακωνίας (ΕΟΣ ΜΝΑ.Λ), πραγματοποιεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, πεζοπορική εξόρμηση στον Ταΰγετο, ξεκινώντας από το γραφικό χωριό της Αναβρυτής (800μ).

Στην αρχή οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν το μονοπάτι Ε4, εν συνεχεία τη διαδρομή που οδηγεί στο Λιβάδακι (1430μ) με κατεύθυνση προς τα Λακκώματα (1180μ), όπου θα συνατήσουν πάλι το μονοπάτι Ε4 καταλήγοντας στην Αναβρυτή.

Η πορεία είναι κυκλική και κινείται στην ορεινή ζώνη του Ταϋγέτου που βρίσκεται η ζώνη των ορεινών κωνοφόρων, με κυρίαρχα είδη το μαυρόπευκο, το έλατο και τον κέδρο. Πρόκειται για μια όμορφη διαδρομή που διατρέχει τις ανατολικές πλαγιές του Ταϋγέτου.

Όσοι λάβουν μέρος πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, κατάλληλος για την εποχή και το υψόμετρο ρουχισμός, ενώ μαζί τους οφείλουν να έχουν απαραίτητα: ορειβατικά μποτάκια, καπέλο, γυαλιά ηλίου, σακίδιο με τα προσωπικά είδη, αρκετό νερό (τουλάχιστον 1 λίτρο), σνακ για ενέργεια (ξηρούς καρπούς – μπάρες ενέργειας – παστέλι – φρούτα).

Συνάντηση: Αφοί Παναγιωτόπουλοι (παλαιό) στους Μολάους στις 08:00 πμ.
Μετακίνηση με ΙΧ για Αναβρυτή.

Για την συμμετοχή απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με τους συντονιστές, το αργότερο μέχρι το Σάββατο 17/10 το απόγευμα.
Συντονιστές: Δημήτρης-Μύρωνας Λιάρος, 6938426877 – Γιώργος Τάντουλος, 6982077826

Check Also

Εξόρμηση στο Μαίναλο με τον Ορειβατικό Σύλλογο Μολάων

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Mολάων και Νοτιοανατολικής Λακωνίας (ΕΟΣ ΜΝΑ.Λ), συνδιοργανώνει με τον ΕΟΣ Τρίπολης, …

G-EZ117CQG76