UA-49499200-1

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας σε κατάστημα-υπεραγορά στη Σκάλα Λακωνίας

13.1.2015_Ληστεία σε κατάστημα-υπεραγορά στη Σκάλα ΛακωνίαςΕξιχνιάστηκαν άμεσα, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας, υπόθεση ληστείας σε κατάστημα-υπεραγορά και κλοπή σε όχημα, οι οποίες έγιναν την Δευτέρα (12.1.2015) το βράδυ, στη Σκάλα Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη την Τρίτη (13.1.2015) το μεσημέρι, στις Αμύκλες Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 24χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν συνεργό του.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, την Δευτέρα (12.1.2015) το βράδυ, στη Σκάλα Λακωνίας, αφού μπήκαν σε κατάστημα-υπεραγορά, με την απειλή μαχαιριών ακινητοποίησαν δύο (2) υπαλλήλους του καταστήματος και αφαίρεσαν χρήματα, ενώ λίγο νωρίτερα, είχαν αφαιρέσει από όχημα ημεδαπού μία τσάντα, η οποία περιείχε πορτοφόλι, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ο 24χρονος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι και συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε και ένα επιβατηγό όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο 24χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Check Also

Τα βιβλιοπωλεία Μονεμβασίας ένωσαν τις δυνάμεις τους στην Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Με μια ιδιαίτερη εκδήλωση, τα βιβλιοπωλεία της Μονεμβασίας, «ΧΑΡΤΙ ΜΟΛΥΒΙ» της Κατερίνας Κλινάκη, «4BOOKS&TOYS» του …

G-EZ117CQG76