UA-49499200-1

Ενημερωτική ημερίδα για την στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων

To Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οργανώνει ενημερωτική e-ημερίδα, με θέμα την παρουσίαση της δράσης «Στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων Εθνικού Μητρώου «Elevate Greece» εν μέσω πανδημίας COVID-19», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, στις 18:00.

Κύριος ομιλητής θα είναι ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χρίστος Δήμας, ενώ τη δράση θα παρουσιάσουν ο Διευθυντής του Γραφείου του Υφυπουργού, κ. Μιχάλης  Δρίτσας  και ο CEO Mantis BI,  κ.  Χρήστος  Νικολούδης.

Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσει για την δράση που στοχεύει στην ενίσχυση νεοφυών επιχειρήσεων ενταγμένων στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων «Elevate Greece», με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης, ως κεφάλαιο κίνησης για την κάλυψη εξόδων.

Δικαιούχοι της δράσης, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους, είναι ΜμΕ επιχειρήσεις, εγγεγραμμένες στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων «Elevate Greece», ενώ επιδοτούνται σχέδια από 5.000 έως 100.000 ευρώ,  με το ποσό επιχορήγησης να είναι τουλάχιστον 50% των εξόδων του 2019.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και είναι δωρεάν.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούμε να κάνουν την εγγραφή τους εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο  27410 24464 (εσωτ. 933, 924).

Πηγή: Επιμελητήριο Λακωνίας

Check Also

Γ. Στασινός για εκτός σχεδίου δόμηση: Πρέπει να ζούμε στην πραγματικότητα

Δικαίωμα δόμησης στις εκτός σχεδίου περιοχές, όπως ισχύει τα τελευταία 50 χρόνια έως σήμερα και …

G-EZ117CQG76