UA-49499200-1

Εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στην Επ. Οδό Ρειχιά – Λαμπόκαμπος

Μέσα από μια σειρά επεμβάσεων στην επαρχιακή οδό Μεταμόρφωση – Ρειχιά – Κυπαρίσσι, η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας βελτιώνει τη συνολική εικόνα και ασφάλεια του οδικού δικτύου.

Την τελευταία εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο από Ρειχιά προς Λαμπόκαμπο και παράλληλα, εκτελέστηκαν τεχνικά έργα κατά μήκος του δρόμου από Μεταμόρφωση προς Ρειχιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι το προσεχές διάστημα έχει προγραμματιστεί να εκτελεστούν αντίστοιχα έργα ασφαλτοστρώσεων στο τμήμα από Λαμπόκαμπο προς Κυπαρίσσι, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο συνθήκες άνετης και ασφαλής κίνησης στο κύριο οδικό δίκτυο του Ζάρακα.

Τα εκτελούμενα έργα επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Νίκωνας Τζινιέρης, συνοδευόμενος από το Διευθυντή και Μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών υπηρεσιών, προκειμένου να ελέγξει την πρόοδο και ποιότητα των έργων.

Ο κ. Τζινιέρης εξέφρασε την ικανοποίησή του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Πεποίθησή μας είναι ότι η διασφάλιση της πολύ καλής ποιότητας του παραγόμενου έργου, εξασφαλίζεται μόνο με την συνεχή παρακολούθηση από όλους τους υπεύθυνους. Τα αποτελέσματα τα διαπιστώνεται, την τελευταία τριετία, καθημερινά…».

Check Also

Μονεμβασία: Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδας

Η Ενορία Μονεμβασίας ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδος αλλά και το πρόγραμμα λειτουργιών Διακαινησίμου …

G-EZ117CQG76