UA-49499200-1

Εγκαίνια του κτιρίου επέκτασης στο Γενικό Λύκειο Μολάων

Ολοκληρώθηκε και δόθηκε σε χρήση μια ακόμα σχολική υποδομή στο Δήμο Μονεμβασίας. Πρόκειται για το νέο κτιριακό συγκρότημα στο Γενικό Λύκειο Μολάων, το οποίο είναι έτοιμο να δεχθεί μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, από τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, κ.κ. Ευστάθιο, παρουσία του Δημάρχου Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη, του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτη Νικολινάκου, του Βουλευτή Λακωνίας κ. Θανάση Δαβάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Νίκωνα Τζινιέρη, δημοτικών συμβούλων, προέδρων κοινοτήτων, του Λυκειάρχη ΓΕ.Λ. Μολάων κ. Νεκτάριου Κότσαλη. εκπαιδευτικών, των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και πλήθος κόσμου.

Το νέο σχολικό κτίριο, συνολικής δαπάνης 825.000,00€, κατασκευάστηκε μέσω του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» και περιλαμβάνει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με τη σκηνή και τους βοηθητικούς χώρους, αίθουσα πληροφορικής, αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, χώρο σχεδίου – αισθητικής αγωγής, κλειστό γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, τραπεζαρία και κυλικείο.

ΦΩΤΟ: Μιχάλης Καρούνης

Check Also

Φωτ. facebook/Νεκτάριος Λαζαράκης

Μονεμβασία: Απόκοσμες εικόνες λόγω αφρικανικής σκόνης

Εικόνες που παραπέμπουν στην έρημο Σαχάρα αντίκρυσαν οι κάτοικοι της Μονεμβασίας εξαιτίας των υψηλών συγκεντρώσεων …

G-EZ117CQG76