UA-49499200-1

Εγκαίνια Δανειστικής Βιβλιοθήκης στην Ελίκα

Με μια νέα Δανειστική Βιβλιοθήκη εφοδιάστηκε το Κοινοτικό Μέγαρο της Ελίκας, έπειτα από πρωτοβουλία του πολύ δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου.

Τα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης τα οποία ευλόγησε ο εφημέριος της Ενορίας π. Μιχάλης Χαραμής, έγιναν το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022.

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο έγινε η πρώτη παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ο Κεφάτος Καλλιφωνάτος: ένας ξεχωριστός τζίτζικας», του Λάκωνα εκπαιδευτικού Γιώργου Μπαρμπαγιάννη σε εικονογράφηση της Ευαγγελίας Καραστέργιου. Στην παρουσίαση συμμετείχε η ομάδα φιλαναγνωσίας του Συλλόγου «Τέχνη Χρω» από την όμορφη Νεάπολη, αποδεικνύοντας ότι με απλά πράγματα,  όταν υπάρχει μεράκι και πολλή όρεξη για δουλειά, πραγματοποιούνται εξαιρετικές εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Αιμιλία Μαρούση, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και τη συμμετοχή τους, μιλώντας στο staging.www.staging.monemvasianews.gr, ευχήθηκε η Δανειστική Βιβλιοθήκη να γίνει η αφορμή να έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά στο βιβλίο, διευρύνοντας τις ανησυχίες και τις αναζητήσεις τους αλλά και την ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μονεμβασίας Παναγιώτης Νικολινάκος, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου.

ΦΩΤΟ: Δημήτριος Βασσαρδάνης

Check Also

Τα βιβλιοπωλεία Μονεμβασίας ένωσαν τις δυνάμεις τους στην Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Με μια ιδιαίτερη εκδήλωση, τα βιβλιοπωλεία της Μονεμβασίας, «ΧΑΡΤΙ ΜΟΛΥΒΙ» της Κατερίνας Κλινάκη, «4BOOKS&TOYS» του …

G-EZ117CQG76