UA-49499200-1

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων Πελοποννήσου στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τις εξαγωγικές επιχειρήσεις/μέλη του, ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τα πέντε Επιμελητήρια της Περιφέρειας, διοργανώνουν την προβολή των εξαγωγικών επιχειρήσεων στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα προβληθούν τα εξαγώγιμα προϊόντα και οι εξαγωγικές επιχειρήσεις.

Οι Λάκωνες εξαγωγείς ελαιόλαδου, ελαιών, οίνου, χυμών και μελιού μπορούν να αποστείλουν τα προς προβολή προϊόντα τους, καθώς και έντυπο διαφημιστικό υλικό στο Επιμελητήριο Λακωνίας έως τις 25 Αυγούστου 2021, συσκευασμένα με την ένδειξη τόσο του περιεχομένου όσο και των στοιχείων της επιχείρησης και το Επιμελητήριο, θα φροντίσει για τη μεταφορά τους στην Περιφέρεια κΑι από εκεί θα μεταφερθούν στην έκθεση, όπου προσωπικό της Περιφέρειας θα φροντίσει για την τοποθέτηση και την προβολή τους στο περίπτερο 200τμ, Hall 13, stand 16.

Στο περίπτερο θα υπάρχει οθόνη όπου το κάθε Επιμελητήριο θα φροντίσει για την προβολή της περιοχής του. Το Επιμελητήριο Λακωνίας έχει ήδη δημιουργήσει βίντεο για την προβολή των τουριστικών προορισμών, επιχειρήσεων και προϊόντων της Λακωνίας.

Για τυχόν ερωτήματα και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα εξής τηλέφωνα: 2733022279 και 2733029006 εσωτ. 5 κα Γκαραβέλη και εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος.

Φώτο: Αρχείο
Πηγή: Επιμελητήριο Λακωνίας

Check Also

O Γκάρι Κασπάροφ στο Συνέδριο Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών 2024

Της Μαργαρίτας Μανούσου margarita.manousou1@gmail.com Το πολύ ενδιαφέρον συνέδριο Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών 2024, του αεροδρομίου της Αθήνας …

G-EZ117CQG76