UA-49499200-1

Δυναμική επικράτηση του Κάστρου Μονεμβασίας έναντι του Κάστρου Γερακίου

Γράφει ο Πάρης Χούτρης

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο 2022 η Α.Ε ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, επικρατώντας του ΚΑΣΤΡΟΥ ΓΕΡΑΚΙΟΥ εκτός έδρας με 3-2.

Η ομάδα της Μονεμβασίας κυριάρχησε στο γήπεδο στα πρώτα 70’ του αγώνα και προηγήθηκε με 3-0, χάρη στα 3 γκολ που πέτυχε ο Πέτρος Μπούμπαλης στο 15ο, στο 30ο και στο 62ο λεπτό, ενώ είχε και σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.

Το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι, κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 75ο λεπτό με σουτ εκτός περιοχής του Παναγιώτη Αποστολόπουλου, έδωσε κάποιες ελπίδες στην ομάδα του Γερακίου , η οποία ανέβασε την πίεσή της, προκειμένου να πετύχει την ανατροπή.

Η απάντηση ήρθε άμεσα από την ομάδα της Μονεμβασίας η οποία πέτυχε γκολ με τον Ντέμη Θανόπουλο στο 77ο λεπτό, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων .

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεσή τους και πέτυχαν και 2ο γκολ στο 90ο λεπτό , με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του Δημ. Παπαγεωργίου, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τελικά κάτι από τον αγώνα αυτό, αφού οι παίκτες της Μονεμβασίας, με σωστή τακτική κράτησαν τη νίκη που εδραιώνει την ομάδα στη 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τον πρωτοπόρο Μολαϊκό, ενώ παράλληλα αύξησαν τη διαφορά στους 5 βαθμούς από τον 3ο της βαθμολογίας ΑΠΟ Βελιών .

Κάστρο Μονεμβασίας – Η σύνθεση της ομάδας
Ντιακονέσκου Ανδρέας, Κυριαζάκος Γιώργος, Παπούλιας Σπύρος, Δαμιανάκης Παναγιώτης, Λιβανός Κώστας, Μάρκος Ιάκωβος , Βλάχος Νεκτάριος ( 72΄ Σγούρδας Κώστας ), Χούτρης Διονύσης ( 83΄ Μπετσόκου Ανδρέας ) , Κοντάκος Μιχάλης ( αρχηγός ), Θανόπουλος Ντέμης, Μπούμπαλης Πέτρος ( 72΄ Ράντεφ Δημοσθένης).
Αναπληρωματικοί: Τζώρτζης Γιάννης, Ράντεφ Ιβάν, Χούτρης Χρήστος.

Επόμενος αγώνας για την Α.Ε. ΚΑΣΤΡΟ , την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, στο γήπεδο Ξηροκαμπίου με τον τοπικό Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής  του Κυπέλλου Λακωνίας.

Μετά τη λήξη του αγώνα μιλήσαμε με τον μεγάλο πρωταγωνιστή των φιλοξενουμένων Πέτρο Μπούμπαλη.

Πέτρο με νίκη ξεκίνησε η νέα χρονιά. Πες μας την άποψή σου για τον αγώνα;
Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο η ομάδα το ήθελε  από βαθμολογική άποψη, για να συνεχιστεί η καλή πορεία μας, το πιστεύαμε και όλη την εβδομάδα είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις και αυτό βγήκε στο γήπεδο και πήραμε αυτή τη νίκη.

3 γκολ σε ένα αγώνα δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Πως νιώθεις γι’ αυτό;
Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα 3 γκολ σήμερα. Είναι κάτι μεθυστικό να κάνεις ένα «καθαρό» χατ τρικ, αλλά δεν θα είχε συμβεί πιστεύω αν δεν υπήρχε αυτή η χημεία που έχουμε μεταξύ μας εντός και εκτός γηπέδου .

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76