UA-49499200-1

Δυναμική επικράτηση με 2-0 του ΚΑΣΤΡΟΥ Μονεμβασίας απέναντι στον Α.Ο. Σπάρτης

Γράφει ο Πάρης Χούτρης

Με το δεξί ξεκίνησε το ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας τις υποχρεώσεις του στην τελική φάση του πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας, από την οποία  θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής για την περίοδο 2021-2022.

Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Μονεμβασίας, απέναντι στο ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας και τον Α.Ο. Σπάρτης, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2021, οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή ότι ήθελαν τη νίκη, ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 2΄, με κεφαλιά του Βασίλη Χούτρη μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Ντέμη Θανόπουλου στο 1ο δοκάρι.

Το γκολ έδωσε και ψυχολογικό πλεονέκτημα στους παίκτες του Κάστρου οι οποίοι χάρη στην πολύ καλή τακτική τους είχαν τον έλεγχο του αγώνα, δεν απειλήθηκαν και πέτυχαν και 2ο γκολ στο 39΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ, που κέρδισε ο Βασίλης Χούτρης μετά από έξοχη ατομική προσπάθεια και εκτέλεσε ο Μιχάλης Κοντάκος.

Στο 43΄το ΚΑΣΤΡΟ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-0, όταν ο Πέτρος Μπούμπαλης μπήκε από αριστερά στην περιοχή του Α.Ο. Σπάρτης, έστρωσε την μπάλα στον Μιχάλη Κοντάκο που πλάσαρε με το δεξί, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Α. Μηνακάκη.

Το 2ο ημίχρονο είχε την ίδια μορφή με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να αντιδράσουν, αλλά τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που είχαν τον έλεγχο και τις ευκαιρίες για γκολ. Στο 55΄ ο Α.Ο. Σπάρτης έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μ.Μπάλλιου  και αυτό έκανε πιο εύκολο το έργο των γηπεδούχων που είχαν σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ με το Βασίλη Χούτρη, τον Μιχάλη Κοντάκο και τον Πέτρο Μπούμπαλη.

Στο 75΄μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό από αριστερά και σέντρα του Δήμου Ράντεφ, ο Διονύσης Χούτρης έπιασε ένα  δυνατό μονοκόματο σουτ που πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του Α.Ο Σπάρτης.

Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα δίκαιο, με τους γηπεδούχους να μην απειλούνται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να κρατάνε το 0 στην άμυνα.

Στα δυσάρεστα του αγώνα ο  τραυματισμός του Ντέμη Θανόπουλου στο 38΄ο οποίος και αντικαταστάθηκε, αλλά και ο σοβαρός δυστυχώς τραυματισμός του παίκτη του Α.Ο. Σπάρτης Χ. Μπακιρτζίδη που αποχώρησε με φορείο στο 80΄.

ΚΑΣΤΡΟ: Στ. Πετράκης, Γ. Κυριαζάκος, Σπ. Παπούλιας, Κ. Λιβανός, Π. Δαμιανάκης, Σωτ. Μπαρμπαγιαννάκος ( 46΄ Δ. Ράντεφ ), Π. Μπούμπαλης ( 84΄ Κ. Σγούρδας ), Δ. Χούτρης ( 84΄ Χρ. Χούτρης ), Β. Χούτρης ( 80΄ Α. Μπετσόκου ), Μ. Κοντάκος , Ντ. Θανόπουλος ( 38΄ Ι. Μάρκος).  Δεν αγωνίστηκαν οι Α. Ντιακονέσκου και Γ. Τζώρτζης .

Α.Ο.ΣΠΑΡΤΗΣ: Μηνακάκης, Μπάλλιου, Αναγνωστόπουλος (66΄Μητρόπουλος), Κατσούλης (46΄ Μοναστηράκης ), Σακελλαρίου, Λαζαρίδης, Χατζηστραβός, Χίος (72΄Σουλτάνης), Μανίκας (66΄Μπακιρτζίδης), Τσαρούχας, Χαντζής (46΄Κουβούσης ).

Η ομάδα του ΚΑΣΤΡΟΥ Μονεμβασίας, εύχεται περαστικά στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Σπάρτης, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα δυνατός στα γήπεδα.

Από τους κορυφαίους για τους γηπεδούχους ήταν ο Βασίλης Χούτρης, ο οποίος μας δήλωσε:

Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, με μια γυμνασμένη ομάδα που ήξερε τι έψαχνε στο γήπεδο. Εμείς από την πλευρά μας είμασταν πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή, προηγηθήκαμε νωρίς, συνεχίσαμε στον ίδιο υψηλό ρυθμο και χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες να πάμε στο ημίχρονο με μεγαλύτερο σκορ από το 2-0.

Στο 2ο ημίχρονο η απόδοση όλων των παικτών μας ήταν επίσης σε υψηλό επίπεδο, η αμυντική μας λειτουργία ήταν συνολικά πολύ καλή, δεν δεχτήκαμε σχεδόν καθόλου φάσεις και αν δεν ήμασταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια θα είχαμε διευρύνει και άλλο το σκορ.

Η ομάδα μας έδειξε πίστη στις δυνατότητές της, δουλεύουμε πολύ, έχουμε καλό κλίμα και θα συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά . Θα ήθελα εκ μέρους όλων να ευχηθώ περαστικά στον Ντέμη Θανόπουλο και στον Χάρη Μπακιρτζίδη και να επιστρέψουν υγιείς και γρήγορα στα γήπεδα.

ΦΩΤΟ: Χρήστος Κουλούρης

Check Also

Ο 2ος «Δρόμος της Ακμής» έρχεται στις 25-26/5

Ο 2ος  «Δρόμος της Ακμής» (“Heyday Road”) είναι γεγονός και θα διεξαχθεί στις 25-26 Μαΐου …

G-EZ117CQG76