UA-49499200-1

Δομές Υγείας στη Λακωνία επισκέφθηκε ο Αν. Υπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης

Τα Νοσοκομεία Μολάων και Σπάρτης επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, συνοδευόμενος από το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.

Πρώτος σταθμός το νοσοκομείο Μολάων όπου ο κ. Κοντοζαμάνης συναντήθηκε με το Διοικητή Κωνσταντίνο Κορωνιό, καθώς και με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, οι οποίοι του εξέθεσαν τα προσβλήματα και παράλληλα, προτάθηκαν τρόποι βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών. Ταυτόχρονα ενημερώθηκε για την πορεία του εμβολιασμού στην περιοχή.

Μετά τους Μολάους, ο κ. Κοντοζαμάνης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου συναντηθήκαμε με τη Διοικήτρια Εύη Παπαγεωργίου, καθώς και με εκπροσώπους του ιατρικού, του νοσηλευτικού και του διοικητικού.

Ακολούθησε σύσκεψη με τους Διευθυντές της Ιατρικής και της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, της Παθολογικής Κλινικής, καθώς και με εκπροσώπους των εργαζομένων.

Στην επίσκεψή του, ο Αν. Υπουργός συνοδευόταν επίσης από τους βουλευτές της Λακωνίας, Αθανάσιο Δαβάκη και Νεοκλή Κρητικό.

Με πληροφορίες και φωτό από: facebook.com/thanasisdavakis, facebook.com/KRITIKOSNEOKLIS

Check Also

Γ. Στασινός για εκτός σχεδίου δόμηση: Πρέπει να ζούμε στην πραγματικότητα

Δικαίωμα δόμησης στις εκτός σχεδίου περιοχές, όπως ισχύει τα τελευταία 50 χρόνια έως σήμερα και …

G-EZ117CQG76