UA-49499200-1

Διαδικτυακό workshop από το γραφείο ΕΟΤ στην Ιταλία

Το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (E.O.T.) στην Ιταλία, ανακοινώνει τη διοργάνωση διαδικτυακού workshop, το οποίο έχει τίτλο «Καλωσήρθατε στην Ελλάδα (Benvenuti in Grecia)», με συναντήσεις Β2Β για τις Ελληνικές Τουριστικές Επιχειρήσεις και τους Τουριστικούς Φορείς.

Στο workshop θα κληθούν Tour Operators και τουριστικά γραφεία όλης της Ιταλίας, ενώ από την πλευρά της Ελλάδας καλούνται να συμμετάσχουν ξενοδοχεία και φορείς αλλά και τουριστικοί προορισμοί που ενδιαφέρονται να προωθήσουν το τουριστικό τους προϊόν στην Ιταλική αγορά.

«Σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε στους Ιταλούς επαγγελματίες, το ποικιλόμορφο και αναβαθμισμένο τουριστικό προϊόν που προσφέρει η Χώρα μας, με πρωταρχικό στόχο την ενίσχυση των τουριστικών ροών από την Ιταλική αγορά», αναφέρει με ανακοίνωσή του το Γραφείο ΕΟΤ.

To workshop «Benvenuti in Grecia» θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Μαϊου 2021, από τις 10:30 έως τις 18:30 (Ελληνική ώρα) σε μία πρωτότυπη και καινοτόμα πλατφόρμα, ειδικά διαμορφωμένη για τις Β2Β συναντήσεις, αλλά και τις παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του workshop. Οι Ελληνικές εταιρείες και φορείς που θα συμμετάσχουν στo διαδικτυακό event, θα έχουν στη διάθεσή τους για μία ημέρα (από τις προαναφερόμενες ημερομηνίες) μία διαδικτυακή αίθουσα, την οποία θα προσωποποιήσουν με το λογότυπό τους και εικόνα τις επιλογής τους, προκειμένου να δέχονται τους Ιταλούς επαγγελματίες για τα ραντεβού τους.

Πρόγραμμα workshop

09:30 Press Conference Benvenuti in Grecia
10:30-13:30 Συναντήσεις B2B με προκαθορισμένα ραντεβού σε ομάδες των 6 ατόμων
14:00 – 15:00 Μικρή διακοπή, στο διάστημα της οποίας θα γίνουν παρουσιάσεις των αεροπορικών εταιρειών στο Ιταλικό Κοινό
15:00 – 18:30 Συναντήσεις Β2Β με ελεύθερα ραντεβού. Κατά τη διάρκεια του Β’ μέρους των συναντήσεων, θα αφήσουμε ελεύθερο χώρο, ώστε οι Έλληνες συμμετέχοντες να δέχονται τους επισκέπτες που θα «κινούνται» στην πλατφόρμα. Σε περίπτωση που υπάρχει ζήτηση για ραντεβού, θα προχωράμε στην επιβεβαίωσή του και θα ενημερώνουμε σχετικά.

Κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών, πέρα από τις επαγγελματικές συναντήσεις, θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες της πλατφόρμας παρουσιάσεις Ελληνικών προορισμών, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης κλπ., με στόχο την αποτελεσματική ανάδειξη και προβολή της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στο Ιταλικό Κοινό.

Η συμμετοχή στο workshop είναι δωρεάν.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης συμμετοχής: Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις διαδικτυακές συναντήσεις, πρέπει να στείλουν άμεσα σχετική αίτηση συμμετοχής. Λόγω των περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η δήλωση συμμετοχής θα αποσταλεί στα e-mail director@visitgreece.it και media@visitgreece.it

Υπεύθυνη δράσης για την Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας: Κυριακή Μπουλασίδου, Προϊσταμένη

Επικοινωνία – Πληροφορίες:

Κυριακή Μπουλασίδου Αντονέλλα Παπανικόλα
Τηλ.: 0039 02 860470 – 477 και 0039 342 8073245 Τηλ.: 0039 02 860470 – 477
Εmail: director@visitgreece.it Email: media@visitgreece.it

ΦΩΤΟ: Αρχείο

Check Also

Γ. Στασινός για εκτός σχεδίου δόμηση: Πρέπει να ζούμε στην πραγματικότητα

Δικαίωμα δόμησης στις εκτός σχεδίου περιοχές, όπως ισχύει τα τελευταία 50 χρόνια έως σήμερα και …

G-EZ117CQG76