UA-49499200-1

Διαδικτυακό σεμινάριο Digital Marketing από το Επιμελητήριο Λακωνίας

Το Επιμελητήριο Λακωνίας αφουγκράζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων έτσι όπως διαμορφώνονται στην περίοδο της πανδημίας, με το e-shopping να αναπτύσσεται ραγδαίως και τους επιχειρηματίες να καλούνται να είναι αντάξιοι των απαιτήσεων του ηλεκτρονικού εμπορίου, διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο 6 ωρών, με τίτλο Ψηφιακό Μάρκετινγκ / Digital Marketing σε συνεργασία με το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ.

Το σεμινάριο αποσκοπεί στο να δώσει πρακτική τεχνογνωσία στους συμμετέχοντες, τη δυνατότητα να αναπτύξουν την online παρουσία της επιχείρησής τους και να μάθουν να χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά μέσα, για να επικοινωνήσουν με το κοινό που τους ενδιαφέρει.
Κατά την διάρκειά του θα αναλυθούν τα βασικά εργαλεία digital marketing και θα δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες, για την αποτελεσματική αξιοποίηση τους.

Θεματολογία σεμιναρίου:
1. Δημιουργία αποτελεσματικής ιστοσελίδας
2. Google Ads: a. Search, b. Display, c. Remarketing, d. YouTube, e. Shopping, f. Smart
3. Programmatic Advertising
4. Social Media Marketing: a. Facebook, b. Instagram, c. LinkedIn
5. Search Engine Optimization: a. Onsite optimization, b. Offsite optimization
6. Email Marketing
7. Control: a. Google Analytics, b. Google Search Console

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη από τις 6:00 μμ έως 9:00 μμ σε ηλεκτρονική πλατφόρμα. Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους όταν συγκεντρωθούν οι αιτήσεις τους. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 21,00€/συμμετέχοντα. Το Επιμελητήριο Λακωνίας θα καλύψει κατά το ήμισυ το κόστος συμμετοχής των επιχειρήσεων-μελών του και των εργαζόμενων σε αυτές, ως εκ τούτου η τιμή για τον κάθε συμμετέχοντα ανέρχεται στα 10,50€.

Όσοι εκ των επιχειρήσεων-μελών επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο (ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων, μέλη εταιριών ή και εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου), πρέπει καταθέσουν 10,50€/συμμετέχοντα στον λογαριασμό της τράπεζα Alpha (GR710140 3580 3580 0233 0000 660) του ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ και να προωθήσουν στο Επιμελητήριο Λακωνίας το αποδεικτικό της κατάθεσης μαζί με τη συνημμένη αίτηση.

Στο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν και τη συμμετοχή τους -με τον ίδιο τρόπο- και  μη μέλη του Επιμελητηρίου, με την προϋπόθεση της κατάθεσης ολόκληρου του ποσού δηλαδή 21,00€.

Τα παραπάνω δικαιολογητικά παρακαλούμε όπως σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση gytheioc@otenet.gr. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2733022279 εσωτ 25 κα Γκαραβέλη Έλλη ή στο εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος Γιώργος.

Για τη συνημμένη αίτηση πατήστε εδώ

Πηγή: Επιμελητήριο Λακωνίας

Check Also

Γ. Στασινός για εκτός σχεδίου δόμηση: Πρέπει να ζούμε στην πραγματικότητα

Δικαίωμα δόμησης στις εκτός σχεδίου περιοχές, όπως ισχύει τα τελευταία 50 χρόνια έως σήμερα και …

G-EZ117CQG76