UA-49499200-1

Διαδικτυακή live μουσική με κλασικό Rock από τη Σπάρτη

Το Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 και ώρα 21:00, η μπάντα Βluesins, πρόκειται να προσφέρει μια υπέροχη διαδικτυακή μουσική βραδιά με  κλασικό Rock δεκαετίας 70 (και λίγο πιο πίσω). «Μπορεί οι συνθήκες να είναι ιδιαίτερες, εμείς όμως πρέπει να δείχνουμε ότι είμαστε ενεργοί», τόνισε στο staging.www.staging.monemvasianews.gr ένα μέλος της μπάντας, εκδηλώνοντας την πρόσθεση όλων των μελών να δώσουν ενέργεια και ζωντάνια στη πόλη της Σπάρτης και όχι μόνο.

Οι Βluesins είναι μια μπάντα από τη Σπάρτη, που παρουσιάζει θεματικά live από το χώρο της κλασικής blues και rock σκηνής. Δημιουργήθηκε το 2014 από καθηγητές μουσικής και φίλους επί σειρά ετών, που αποφάσισαν να παίξουν τη μουσική που αγαπήθηκε περισσότερο από όλες και μεγάλωσε πολλές γενιές ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Άρτια δεμένη μπάντα, που φημίζεται για τις δυναμικές της εμφανίσεις, με πολλά live στο ενεργητικό της, παρεμβαίνοντας δημιουργικά στον ιστό της πόλης που την ανέδειξε.

Οι Βluesins αποτελούνται από τους:
Σκιαδά Τάσο – Κιθάρα, Φωνητικά
Αποστολάκο Νίκο – Κιθάρα
Μανιατάκο Παναγιώτη – Μπάσο
Δημητρακαράκο Νίκο – τύμπανα

 

 

 

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76