UA-49499200-1

Δημοπρατείται το έργο «Ανάπλαση Δημοτικού Κτιρίου Νεάπολης»

Δημοπρατείται το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΙΩΡΟΦΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ», συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000,00 €.

Αντικείμενο του έργου είναι η ανακαίνιση του διώροφου κτιρίου 562,65 τμ, με κύριο στόχο τον εκσυγχρονισμό, αναβάθμιση και αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα της χρήσης του.

Παράλληλα μέσα από μια σειρά επεμβάσεων στο κτιριακό κέλυφος και στις Η/Μ εγκαταστάσεις, αναβαθμίζεται ενεργειακά το σύνολο του  κτιρίου,  με απώτερο στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης αναφέρει:

Ο εκσυγχρονισμός – επισκευή του διώροφου κτιρίου, θα επιτρέψει τη στέγαση των υπηρεσιών της Δημοτικής Ενότητας, με σύγχρονες προδιαγραφές σε κατάλληλο περιβάλλον για τους εργαζόμενους και τους πολίτες και θα δώσει τη δυνατότητα άσκησης πολιτιστικής και περιβαλλοντικής πολιτικής, στοχεύοντας στην προαγωγή της πολιτιστικής κληρονομιάς και στη διαφύλαξη του τοπικού και αστικού περιβάλλοντος ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο περιβάλλον οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης της περιοχής.

 

Check Also

Στη Μονεμβασιά το γαλλικό ιστιοφόρο που θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα

Μια στάση στη Μονεμβασιά πραγματοποίησε σήμερα το γαλλικό ιστιοφόρο “Belem” το οποίο πρόκειται να μεταφέρει …

G-EZ117CQG76