UA-49499200-1

Δημοπρατείται νέο έργο ανακαίνισης της Μαθητικής Εστίας Μολάων

Δημοπρατείται νέο έργο ανακαίνισης – αναδιαρρύθμισης εσωτερικών χώρων της Μαθητικής Εστίας Μολάων, με την  ανακατασκευή της εισόδου, των αιθουσών πολλαπλών χρήσεων του κτιρίου και του 3ου ορόφου, που αφορά σε έξι κοιτώνες  και των βοηθητικών χώρων τους, σύμφωνα με τη μελέτη που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μονεμβασίας, προϋπολογισμού 624.938,42 €.

Το έργο δημοπρατείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), ενώ ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης με ανακοίνωσή του ευχαριστεί για τη συνεργασία και την ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης και χρηματοδότησης του έργου, τον Πρόεδρο κ. Κώστα Δέρβο και τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Δελακουρίδη, οι οποίοι όπως αναφέρει «επισκέφθηκαν το κτίριο, διαπίστωσαν τις ανάγκες και προέβησαν στην ολοκλήρωση  των διαδικασιών κατασκευής του έργου». Επίσης ευχαριστίες εκφράζονται στις Τεχνικές Υπηρεσίες του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, καθώς και σε όσους βοήθησαν στην ωρίμανση του έργου.

Στο κτίριο έχουν  γίνει και κατά το πρόσφατο παρελθόν δύο βασικά έργα ανακαίνισης, του 2ου ορόφου προϋπολογισμού 325.203,25 €, καθώς και ανακατασκευή γραφείων και χώρων στον 1ο όροφο, όπου πλέον μετεγκαταστάθηκε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μολάων, προϋπολογισμού 94.866,14 €, το οποίο εκτελέσθηκε από το Δήμο Μονεμβασίας.

Check Also

Κάστρο Μονεμβασίας: 11 προσλήψεις από την ΕΦΑΛΑΚ για το επιθαλάσσιο τείχος

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη, συνολικά 11 θέσεων, οι οποίες αφορούν …

G-EZ117CQG76