UA-49499200-1

Δεντροφύτευση από την coco-mat.bike για κάθε ξύλινο ποδήλατο!

Από την παραγωγή του πρώτου κιόλας ξύλινου ποδηλάτου, η coco-mat.bike  ξεκίνησε να φυτεύει ένα δέντρο για κάθε ποδήλατο που πωλείται, με δεδομένο ότι, κάθε ενήλικο δέντρο μας δίνει ξυλεία για περίπου 50 ποδήλατα. Πάνω από 500 δέντρα έχουν φυτευτεί σε Γάνδη, Αθήνα, Χανιά και Αϊντχόβεν, για κάθε ξύλινο ποδήλατο που πωλείται ή ενοικιάζεται από την coco-mat.bike!

Η εταιρεία μάλιστα επαναλαμβάνει την ίδια ενέργεια κάθε φορά που συμπληρώνονται 100χλμ ξεναγήσεων και ενοικιάσεων ενός ποδηλάτου.
Επιπλέον, στα πλαίσια της επιχειρηματικής δραστηριότητας, ξενοδοχεία, εστίαση και κάθε είδους άλλη επιχείρηση που ενδιαφέρεται να εντάξει πρωτότυπες υπηρεσίες για τους πελάτες της, μπορεί να αξιοποιήσει τα ξύλινα ποδήλατα για να διαφημίσει το brand της.


Λίγα λόγια για την coco-mat.bike
Με αγάπη και φροντίδα, σεβόμενη το περιβάλλον, η coco-mat.bike -η οποία ανήκει στον Όμιλο COCO-MAT- κατασκευάζει ανθεκτικά, ξύλινα ποδήλατα, ικανοποιώντας την αρχική της ιδέα: την κατασκευή του καλύτερου ποδηλάτου που θα κρατήσει για μια ζωή! Χρησιμοποιώντας ξύλο τέφρας καταφέρνει όχι μόνο να επεκτείνει τον κύκλο ζωής του ξύλου, αλλά και να μετατρέψει το αποτύπωμα της φύσης στο περιβάλλον.

Check Also

Εξόρμηση στο Μαίναλο με τον Ορειβατικό Σύλλογο Μολάων

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Mολάων και Νοτιοανατολικής Λακωνίας (ΕΟΣ ΜΝΑ.Λ), συνδιοργανώνει με τον ΕΟΣ Τρίπολης, …

G-EZ117CQG76