UA-49499200-1

Δήμος Σπάρτης: Ξεκίνησαν οι παράλληλες δράσεις για το 40ο Σπάρταθλον

Με γέλια, κουίζ, παντομίμες και τρέξιμο ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής (25/9) η εβδομάδα των παράλληλων δράσεων του Δήμου Σπάρτης για τον εορτασμό του 40ου «Σπάρταθλον».

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τοπικό Τμήμα Σπάρτης, διοργάνωσαν το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού στο πάρκο Γουδέ, στο οποίο συμμετείχαν σχεδόν πενήντα παιδιά.

Οι μικροί μας φίλοι, μέσα από το παιχνίδι έμαθαν για τα ρεκόρ του Γιάννη Κούρου, τους Σπαρτιάτες Σπαρταθλητές, τα αγωνίσματα στην αρχαία Σπάρτη και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Το Νομικό Πρόσωπο και η Πρόεδρος αυτού Ευγενία Πρέβα, με ανακοίνωσή του εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και τους Οδηγούς της Σπάρτης, για την άρτια διοργάνωση του παιχνιδιού, ενώ σε όλα τα παιδιά προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα: τσάντες, καπέλα και διπλώματα συμμετοχής.

Οι δράσεις συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου με τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Στις 18:00 στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, οι «Σπαρτιάτες Δρομείς» θα αφηγηθούν στους παρευρισκόμενους την προετοιμασία τους για το «Σπάρταθλον» και παράλληλα θα παρουσιάσουν τις ομάδες υποστήριξής τους.

Στις 20:30, στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα από τα συνηθισμένα. O Σαράντος Κανελλάκος και οι μουσικοί του θα ταξιδέψουν ΄σους βρεθούν εκεί στα μουσικά μονοπάτια της ροκ, της ντίσκο, αλλά και σε αγαπημένα σάουντρακ και μουσικές συλλογές.

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76