UA-49499200-1

Δήμος Μονεμβασίας: Προκήρυξη θέσεων για τη διάθεση έργων τέχνης

Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την χορήγηση αδειών για ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ (14) συνολικά θέσεις στα διοικητικά όρια του Δήμου Μονεμβασίας, για τη διάθεση έργων τέχνης, καλλιτεχνημάτων, χειροτεχνημάτων και ειδών λαϊκής τέχνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 45 του Ν.4497/17 (ΦΕΚ 171 Α΄).

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τα φυσικά πρόσωπα τα οποία δημιουργούν έργα τέχνης, καλλιτεχνήματα, χειροτεχνήματα και λοιπά έργα πρωτότυπης, αποκλειστικά δικής τους καλλιτεχνικής δημιουργίας και κατέχουν τη σχετική βεβαίωση από τους κατά περίπτωση αρμόδιους φορείς πιστοποίησης, τα οποία μπορούν να διαθέτουν τα έργα τους υπαιθρίως, εφόσον λάβουν τη σχετική διοικητική άδεια.

Δικαιούχοι σχετικών αδειών είναι επίσης Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) για τη διάθεση αποκλειστικά έργων ιδίας παραγωγής των μελών τους.

ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Μονεμβασίας (Διεύθυνση: Δημαρχείο, Μολάοι Λακωνίας, Τ.Κ. 230 52), από την ημέρα δημοσίευσης της παρούσης πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Δήμου Μονεμβασίας (https://monemvasia.gov.gr) και για δώδεκα (12) ημέρες δηλαδή από 14/06/2021 έως και 25/06/2021, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Μονεμβασίας  (https://monemvasia.gov.gr) και στα τηλέφωνα 2732 3 60-525, 541,576.

Check Also

Εγκρίθηκε η ίδρυση εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου στο Kαστόρι

Την έγκριση ίδρυσης Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Καστόρι, από το αρχηγείο πυροσβεστικού σώματος, γνωστοποίησε με …

G-EZ117CQG76