UA-49499200-1

Δήμος Μονεμβασίας: Ορισμός Αντιδημάρχων και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων

Με απόφασή του, ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης, όρισε τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους ως Αντιδημάρχους του Δήμου Μονεμβασίας, με θητεία από 2 Ιανουαρίου 2024 έως 1η Ιανουαρίου 2025:

1. Τον κ. Μαυρομιχάλη Κωνσταντίνο έμμισθο κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα των Μολάων, μεταβιβάζοντάς του τις αρμοδιότητες για τα θέματα: α)Διοικητικών Υπηρεσιών και των ΚΕΠ, β) Οικονομικών Υπηρεσιών, γ) Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, δ) Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, ε)Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου, στ) Λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφάλειας και φύλαξης των χώρων των πρώην ΧΑΔΑ της Δημοτικής Ενότητας Μολάων, ζ) Την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα, η) Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα και θ) Τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας.

2. Τον κ. Χριστάκο Σταύρο έμμισθο κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα της Μονεμβασίας, μεταβιβάζοντάς του τις αρμοδιότητες για τα θέματα: α) Την παρακολούθηση και έλεγχο οικονομικών θεμάτων και ειδικότερα των Εσόδων του Δήμου, β) Διαχείρισης απορριμμάτων, γ) Λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφάλειας και φύλαξης των χώρων των πρώην ΧΑΔΑ της Δημοτικής Ενότητας Μονεμβασίας, δ) Τη μέριμνα για τη φροντίδα και διαχείριση των αδέσποτων ζώων, ε) Την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα, ζ) Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα και η) Τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας.

3. Την κα Λεκάκη Ελισάβετ έμμισθη καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Βοιών, μεταβιβάζοντάς της τις αρμοδιότητες για τα θέματα: α) Διαχείρισης, κίνησης και συντήρησης οχημάτων, β) Καθαριότητας, Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών Δ.Ε. Βοιών, γ) Λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφάλειας και φύλαξης των χώρων των πρώην ΧΑΔΑ της Δημοτικής Ενότητας Βοιών, δ) Την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα αρμοδιότητάς της, ε) Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα αρμοδιότητάς της και στ) Τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας.

4. Τον κ. Τραϊφόρο Παναγιώτη έμμισθο κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Ζάρακα, μεταβιβάζοντάς του τις αρμοδιότητες για τα θέματα: α) Ζωικής
Παραγωγής, β) Λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφάλειας και φύλαξης των χώρων πρώην ΧΑΔΑ της Δημοτικής Ενότητας Ζάρακα, γ) Την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα, δ) Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα και ε) Τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας.

5. Την κα Δουμάνη Σοφία έμμισθη κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα των Βοιών, μεταβιβάζοντάς της τις αρμοδιότητες για τα θέματα: α) Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Απασχόλησης και Αλιείας, β) Την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα, γ) Τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας και δ) Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα,

6. Τον κ. Σουρλά Ιωάννη έμμισθο κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα του Ασωπού, μεταβιβάζοντάς του τις αρμοδιότητες για τα θέματα: α) Πολιτικής Προστασίας, β) Καθαριότητας-Αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, γ) Αγροτικής Παραγωγής, δ) Λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφάλειας και φύλαξης χώρων πρώην ΧΑΔΑ της Δημοτικής Ενότητας Ασωπού, ε) Την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα, στ) Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα και ζ) Τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας.

7. Τον κ. Παπαδάκη Πιερρή έμμισθο καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης σε ολόκληρο το Δήμο, μεταβιβάζοντάς του την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση, συντονισμό της καλής λειτουργίας των συστημάτων ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, αντλιοστασίων και δεξαμενών, εφαρμογή του Σχεδίου Ασφάλειας Νερού.

8. Την κα Αλειφέρη Παναγιώτα έμμισθη καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο, μεταβιβάζοντάς της τις αρμοδιότητες για τα θέματα: α) Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, β) Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, γ) Θέματα Περιβάλλοντος. Αρμοδιότητες διαχείρισης και λειτουργίας των: 1. Σπηλαίου Καστανιάς, 2. ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ -ΜΕΑ, 3.
Ναυτικού Μουσείου, 4. Πρόγραμμα Καθαρές Ακτές-Καθαρές Θάλασσες-Γαλάζιες Σημαίες.

Check Also

Μονεμβασία: Φωτιά στην περιοχή Αγίου Στεφάνου – Κινδύνευσαν δύο κατοικίες

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην περιοχή …

G-EZ117CQG76