UA-49499200-1

Δήμος Μονεμβασίας: Εκτεταμένες εργασίες επισκευών σε πρώην Δημοτικά Σχολεία

Με μια ολοκληρωμένη μελέτη, ο Δήμος Μονεμβασίας επεμβαίνει με εργασίες επισκευών και διαμορφώσεων σε πρώην Δημοτικά Σχολεία στην επικράτειά του. Η όλη προσπάθεια αποσκοπεί στη συντήρηση και αποκατάσταση φθορών, καθώς και στην απρόσκοπτη και σε βάθος χρόνου χρήση αυτών από την τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Μονεμβασίας προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό, προκειμένου να αναδειχθεί ανάδοχος για την εκτέλεση των παρακάτω έργων:

«Επισκευές και διαμορφώσεις πρώην δημοτικού σχολείου Χάρακα ΔΕ Ζάρακα», προϋπολογισμού  64.515,61 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.). Στην μελέτη προβλέπονται να εκτελεστούν οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες στο τμήμα του ισογείου και στο τμήμα του υπογείου.

«Επισκευές και διαμορφώσεις πρώην δημοτικού σχολείου Βελανιδίων Δ.Ε. Βοιών», προϋπολογισμού  24.372,45 ευρώ (πλέον αναθεώρησης και Φ.Π.Α.)

«Επισκευές και Διαμορφώσεις πρώην Δημοτικού  Σχολείου Αγγελώνας Δ.Ε. Μονεμβασίας» προϋπολογισμού  98.500,00 ευρώ (με το Φ.Π.Α). Στο ανωτέρω έργο πρόκειται να γίνουν εργασίες επισκευής και διαμόρφωσης στο υπάρχον κτίριο, καθώς και προσθήκη νέων τμημάτων, με σκοπό τη μετατροπή του σε χώρο εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.

Check Also

100 παράτυποι μετανάστες στο Δήμο Μονεμβασίας

Σκάφος με 100 παράτυπους μετανάστες εντοπίστηκε, χθες (4/3/2024),  7 ναυτικά μίλια περίπου ανατολικά του Κάβο …

G-EZ117CQG76