UA-49499200-1

Δήμος Μονεμβασίας: Ανεξάρτητος κινείται πλέον ο Αποστόλης Φούσιας

Την παραμονή του στο Δήμο Μονεμβασίας ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος ζητά με επιστολή του στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο Αποστόλης Φούσιας.

Με αναφορά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Φούσιας, εκλεγμένος με το συνδυασμό της Αντιπολίτευσης του Παναγιώτη Νικολινάκου, αναφέρει τους λόγους εκείνους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση, την οποία χαρακτηρίζει ως «μια αναγκαία πολιτική κίνηση που απελευθερώνει ουσιαστικά πλέον και τις δύο πλευρές».

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή του κ. Φούσια:

Προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μονεμβασίας.

Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε

θέλω να ενημερώσω εσάς καθώς και όλο το δημοτικό συμβούλιο για την απόφασή μου να συμμετέχω σε αυτό ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Πριν από εσάς ενημέρωσα ως όφειλα ,τον επικεφαλής του συνδυασμού -οι Δημότες Μπροστά- με την εξής επιστολή:

Μετά από μια συμπόρευση 8 μηνών έχοντας αφήσει πίσω μας μια εκλογική μάχη που χάσαμε, καλούμαστε να κοιτάξουμε μπροστά.

Ο ρόλος μας ως αντιπολίτευση είναι πράγματι λίγο δεσμευτικός σε ότι αφορά το δημιουργικό κομμάτι του δήμου. Πιστεύω όμως τόσο πολύ σε αυτό και στην επιτυχημένη έκβαση των στόχων που έχω θέσει, που ίσως να σας δημιουργώ δυσλειτουργία στην αντιπολιτευτική γραμμή που έχετε και που υπερασπίζεστε ως μια συμπαγής ομάδα.

Σεβόμενος τον χρόνο που έχετε αφιερώσει, σε βάρος πολλές φορές της ιδιωτικής σας ζωής για να χτίσετε αυτόν τον συνδυασμό, αποφάσισα να ακολουθήσω την δική μου διαδρομή.

Η επιλογή μου να λειτουργώ ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος δεν είναι μια εύκολη απόφαση, είναι όμως μια αναγκαία πολιτική κίνηση που απελευθερώνει ουσιαστικά πλέον και τις δύο πλευρές.

Έχω την αίσθησή πώς το χρονικό σημείο είναι το κατάλληλο ώστε να μην διαταραχθεί η υγιής σχέση που έχουμε ως τώρα.

Κατόπιν αυτών, απευθυνόμενος και πάλι σε εσάς κυρία Πρόεδρε, σας ζητώ να μου υποδείξετε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να έχω παρουσία και λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Check Also

Φωτ. facebook/Νεκτάριος Λαζαράκης

Μονεμβασία: Απόκοσμες εικόνες λόγω αφρικανικής σκόνης

Εικόνες που παραπέμπουν στην έρημο Σαχάρα αντίκρυσαν οι κάτοικοι της Μονεμβασίας εξαιτίας των υψηλών συγκεντρώσεων …

G-EZ117CQG76