UA-49499200-1

Γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου στην 79η ΔΕΘ

3.9.2014_Γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου στην 79η ΔΕΘ
Ο Διονύσης Σαββόπουλος

Με ένα πλούσιο μουσικό «ψηφιδωτό» θα «ντύσει» φέτος την 79η ΔΕΘ η ΔΕΘ – Helexpo, με στόχο να καλύψει όλες τις μουσικές προτιμήσεις και όλες τις ηλικίες και να ξεσηκώσει το κοινό. Οι συναυλίες θα δίνονται καθημερινά στις 9.30 το βράδυ ενώ οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν πληρώνοντας μόνο το εισιτήριο εισόδου στο εκθεσιακό κέντρο.
Στη σκηνή της ΔΕΘ θα ανέβουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου (6 Σεπτεμβρίου), η Δέσποινα Βανδή και ο Μηδενιστής (7 Σεπτεμβρίου) οι Stavento, οι Μέλισσες και η Ήβη Αδάμου (8 Σεπτεμβρίου), ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα (9 Σεπτεμβρίου), ο Σάκης Ρουβάς (11 Σεπτεμβρίου), ο Στέλιος Ρόκκος (12 Σεπτεμβρίου), η Ελένη Φουρέιρα, με τους Boys & Noise και τον Στέλιο Λεγάκη (13 Σεπτεμβρίου) και η Πάολα (14 Σεπτεμβρίου).

Τέλος, στις 10 Σεπτεμβρίου, ο μεγάλος Έλληνας τραγουδοποιός, Διονύσης Σαββόπουλος, θα δώσει στο χώρο της ΔΕΘ συναυλία υπό τον τίτλο «Γεννήθηκα στη Σαλονίκη», γιορτάζοντας έτσι τα 50 χρόνια του στα μουσικά δρώμενα της χώρας και τα 70 στη ζωή.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

To 2ο B&W Athens Photography έρχεται στην Αθήνα από 24-26/2

Η Blank Wall Gallery, διοργανώνει το 2ο B&W Athens Photography, με συνδιοργανωτή το Δήμο Αθηναίων …

G-EZ117CQG76