UA-49499200-1

Γλέντι μέχρι πρωίας για τους οπαδούς και φίλους του Μολαϊκού

Το καλοκαιρινό του γλέντι πραγματοποίησε ο Αθλητικός Όμιλος του Μολαϊκού, την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022, στην πλατεία Δημάκου στου Μολάους.

Οπαδοί, φίλοι και όχι μόνο του Μολαϊκού, βρέθηκαν σε έναν μοναδικό χώρο, με το φαράγγι του Λάρνακα να στέλνει την υπέροχη δροσιά του, απολαμβάνοντας την καταπληκτική ορχήστρα και χορεύοντας μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ο Πρόεδρος του Μολαϊκού Πουλίκος Δελήγιαννης, αφού ευχαρίστησε όλους για την στήριξη στην προσπάθεια του Ομίλου, τόνισε την ανάγκη να γίνει θεσμός η καλοκαιρινή εκδήλωση, πραγματοποιούμενη μάλιστα την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

«Στην αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε, παρά την πανδημία, ο Μολαϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες με την κατάκτηση του κυπέλου Λακωνίας, αλλά και με μια εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα», ανέφερε ο κ. Δελήγιαννης, επισημαίνοντας ότι παράλληλα λειτούργησαν και οι Ακαδημίες, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό παιδιών.

Ο Πρόεδρος του Μολαϊκού ευχαρίστησε το Νοσοκομείο Μολάων αλλά και τα φαρμακεία της περιοχής για την ανεκτίμητη όπως τόνισε συμπαράστασή τους. Επίσης όπως ανέφερε υπήρξε μεγάλη στήριξη από τις επιχειρήσεις του τόπου αλλά και από το Δήμο Μονεμβασίας.

Κλείνοντας το χαιρετισμό του ο κ. Δελήγιαννης απεύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι όπως επισήμανε «πρόσθεσαν ένα ακόμα τίτλο στην τροπαιοθήκη του Συλλόγου», αλλά και σε αυτούς της Κ-14 οι οποίοι έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά της δικής τους διοργάνωσης.

Στην εκδήλωση, την οποία έκλεισε η καθιερωμένη λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα που προσέφεραν οι επιχειρήσεις της περιοχής, παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Παναγιώτης Νικολινάκος, η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ευρώτα Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου, ο προϊστάμενος της ΔΕΗ Μολάων Χρήστος Καρακίτσος, ο πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Μολάων Γιάννης Ζερβάκος και πλήθος κόσμου που στηρίζει, ενθαρρύνει και ενισχύει το έργο του Μολαϊκού όλα αυτά τα χρόνια.

Check Also

Δ. Μονεμβασίας: Σύλληψη ατόμου για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη, χθες (11.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού …

G-EZ117CQG76