UA-49499200-1

Βραδιά πιάνου στη Μονεμβασία στο Alkinoi Resort αύριο Παρασκευή 7/7

Μια υπέροχη βραδιά πιάνου θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν όσοι βρεθούν αύριο Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 και ώρα 21:00, στο Alkinoi Resort & Spa στη Μονεμβασία.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τη δασκάλα μουσικής Olha Fialo με την ευγενική υποστήριξη του πολιτιστικού συλλόγου Μονεμβασίας «Ρίζες».

Σε ένα χώρο μοναδικό με θέα το Κάστρο, οι μαθητές πιάνου της κας Fialo θα παίξουν έργα των Bach, Mozart, Beethoven, Strauss, Tchaikovsky, Chopin, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τη δυναμική του τόπου και τη δυνατότητα πραγματοποίησης ιδιαίτερων εκδηλώσεων.

Μιλώντας στο staging.www.staging.monemvasianews.gr η κα Fialo εξέφρασε την ικανοποίηση και τη χαρά της, για την πραγματοποίηση αυτής της βραδιάς στο «φιλόξενο και μοναδικό» όπως τόνισε χώρο του Alkinoi Resost. Μιας εκδήλωσης η οποία όπως ανέφερε «προσπαθεί να δώσει στιγμές μουσικής και πολιτισμού σε ένα τόπο που πραγματικά το αξίζει».

Η Olha Fialo επισήμανε τις δυσκολίες οργάνωσης και συντονισμού μιας τέτοιας βραδιάς πιάνου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: « Η αγάπη των μαθητών και το ενδιαφέρον του κόσμου για τη μουσική μου δίνουν δύναμη και κουράγιο για να ανταπεξέλθω σε κάθε δυσκολία».

Check Also

Μονεμβασία: Φωτιά στην περιοχή Αγίου Στεφάνου – Κινδύνευσαν δύο κατοικίες

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην περιοχή …

G-EZ117CQG76