UA-49499200-1

Α.Ο. Κροκεών – Κάστρο Μονεμβασίας: 1-4

Γράφει η Θεοδώρα Χούτρη

Εύκολο απόγευμα για το ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας, που επιβλήθηκε του Α.Ο. Κροκεών        με 1-4, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2023, στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο Δαφνίου.

Ανώτεροι σε όλοι τη διάρκεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν δίκαια την ομάδα των Κροκεών, που προσπαθούσε με ανορθόδοξο τρόπο και με σκληρό πολλές φορές παιχνίδι, να αντιμετωπίσει την ομάδα της Μονεμβασίας.

Το σκορ άνοιξε στο 23΄με φοβερό σουτ από τα 30 μ. ο Αντρέας Μπετσόκου, ενώ 5΄αργότερα μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Πετρ. Μπούμπαλης βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και «έσπασε» τη μπάλα στον επερχόμενο Βασ. Χούτρη που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το  0-2.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να καταφέρνουν να μειώσουν στο 51΄ σε 1-2, μετά από αδράνεια στην άμυνα του ΚΑΣΤΡΟΥ και ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Ν. Γιαννόπουλου.

Το γκολ έδωσε κάποιες ελπίδες στους γηπεδούχους, όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά τον έλεγχο του αγώνα και με 2 γκολ του Πετρ. Μπούμπαλη αρχικά με κοντινό πλασέ στο 71΄και μετά στο 87΄ με ωραία ατομική ενέργεια και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, έκαναν το τελικό 1-4.

Καλή η διαιτησία των Γ. Παλαμίδα, Κ. Δημακάκου και Γ. Παρδάλη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Ο.ΚΡΟΚΕΩΝ:  Δ. Παπαδάκος, K. Tura, Α. Παμπούκης, Θ. Πλατάνας (55΄Δ.Χρηστάκος), Ν. Γεωργούλης, Ν. Γιαννόπουλος, Ι. Μουράτι, Θ. Βενολιάς, Γ. Παναγιωτακάκος, Ι. Κεκέρης, Φ. Θωμάκος.
ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ (Πάρης Χούτρης): Αντρ. Ντιακονέσκου, Βασ. Γάγκας, Κλ. Χαμήτα (62΄Αλεξ. Σκάγκος), Παν. Δαμιανάκης, Κ. Λιβανός, Γιωρ. Αρώνης, Πετ. Μπούμπαλης, Γιωργ. Κυριαζάκος, Βασ. Χούτρης (82΄Νικ.Γραμματικάκης), Μιχ. Κοντάκος (80΄Γιωρ. Λιβανός), Αντρ. Μπετσόκου.
Δεν αγωνίστηκαν οι: Νικ. Παναρίτης, Κ. Τσιμπίδης, Αν. Κάλα, Όμ. Πελτέκης,Βαγγ. Χάδιαρης, Δημ. Χαραμής.

Check Also

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης ο Γιώργος Παπαχρήστου από τα Βάτικα

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης συμμετείχε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Παπαχρήστου από τη Νεάπολη. …

G-EZ117CQG76