UA-49499200-1

ΑΡΗΣ Σκάλας – ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας: 3-0

Γράφει ο Πάρης Χούτρης

Την ήττα γνώρισε και στον 2ο ημιτελικό του κυπέλλου Λακωνίας, το ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας απέναντι στον ΑΡΗ Σκάλας, στον αγώνα που έγινε την Τετάρτη 30 Μαρτίου2022, στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας. Έτσι ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει το ΜΟΛΑΙΚΟ – ο οποίος απέκλεισε τον ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟ – στον τελικό που θα αναδείξει τον Κυπελλούχο.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και το τελικό σκορ, σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του. Ο γηπεδούχος Άρης, χωρίς να έχει δημιουργήσει ευκαιρία, προηγήθηκε στο 20΄, όταν ο Λ. Παπασπυριδάκος εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Κ. Σγούρδα και πλάσαρε τον Στ. Πετράκη κάνοντας το 1-0.

Στο 30΄το ΚΑΣΤΡΟ είχε την 1η μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ. Ο Σωτ. Μπαρμπαγιαννάκος έκανε ωραία σέντρα από δεξιά, ο Κ. Λιβανός έπιασε την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ Χρ. Πιερράκο έκανε σπουδαία επέμβαση αλλά δεν απομάκρυνε την μπάλα, όμως ο Π. Μπούμπαλης σε κενή εστία δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και ο Χρ. Πιερράκος μπόρεσε με 2η προσπάθεια να διώξει με τα πόδια, στερώντας το γκολ από τους φιλοξενούμενους.

Στο 32΄ο Μιχ. Κοντάκος έπιασε ωραίο σουτ που απέκρουσε και πάλι ο Χρ. Πιερράκος, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ντ. Θανόπουλος τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα των γηπεδούχων με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Η τελευταία καλή στιγμή του 1ου ημιχρόνου ήταν για τους γηπεδούχους, όταν στο 42΄ο Er. Warden έφυγε μόνος του λίγο κάτω από το κέντρο, πλάσαρε τον Στ. Πετράκη αλλά η μπάλα πήγε στο αριστερό δοκάρι του ΚΑΣΤΡΟΥ.

Στο 50΄το ΚΑΣΤΡΟ έχασε νέα ευκαιρία με τον Π. Μπούμπαλη να αστοχεί σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του ΑΡΗ.

Στο 73΄έγινε το 2-0, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό ο Α. Σεμερτζάκης πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων προχώρησε και πλάσαρε ωραία τον Στ. Πετράκη.

Το ΚΑΣΤΡΟ είχε ακόμα μία καλή ευκαιρία να πετύχει κάποιο γκολ στο 84΄, όταν ο Χρ. Χούτρης έπιασε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του ΑΡΗ.

Το σκορ έκλεισε στο 90΄, όταν μετά από κόρνερ από δεξιά οι αμυντικοί του ΚΑΣΤΡΟΥ δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τη μπάλα, η οποία έφτασε στην αριστερή πλευρά, ο Er. Warden έκανε τη σέντρα και ο αμαρκάριστος Α. Σταυρόπουλος με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή πέτυχε το 3ο γκολ της ομάδας του.

Καλή η διαιτησία των Δ. Βαρτσάκη, Ι. Ζαχαράκη, Αλ. Βουνάση και Σπ. Χανδόλια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ: Χρ. Πιερράκος, Δ. Λιναρδάκος, J. Dernova (23΄Α.Σταυρόπουλος), Er. Warden, Λ. Παπασπυριδάκος, Ε. Παρασίδης, Α. Σεμερτζάκης, Ι. Χρήστου, Γ. Κανελλάκης, Δ. Ταγκλής (80΄ Τρ. Χρυσικάκος), Γ. Μπόγρης.
ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: Στ. Πετράκης, Σπ. Παπούλιας (65΄ Χρ.Χούτρης), Π. Δαμιανάκης, Κ.Λιβανός, Δ. Ράντεφ, Π. Μπούμπαλης (62΄ Α. Ντιακονέσκου), Σωτ. Μπαρμπαγιαννάκος, Ντ. Θανόπουλος (46΄ Α. Μπετσόκου), Μιχ. Κοντάκος, Κ. Σγούρδας, Ν. Βλάχος.

Check Also

Ο αγώνας τρεξίματος “Velies frog trail run 7 km” έρχεται στις Βελιές Λακωνίας

Το EVOLUTION TRAINING CLUB διοργανώνει αγώνα τρεξίματος με ονομασία «VELIES FROG TRAIL RUN 7 KM», …

G-EZ117CQG76