UA-49499200-1

Από το Κάστρο Βατίκων επέστρεψαν στο φυσικό τους περιβάλλον δύο γερακίνες

Οι γερακίνες όπως βρέθηκαν.

Μια πολύ ωραία εμπειρία έλαβε χώρα, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022, στο Κάστρο Αγίας Παρασκευής Βατίκων.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος «Τουλίπα Γουλιμή» σε συνεργασία με το Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής (ΑΝΙΜΑ), επανένταξαν στο φυσικό τους περιβάλλον δύο πανέμορφες γερακίνες που κατάφεραν να κερδίσουν πίσω την ζωή τους.

Η μια από αυτές ήρθε από Μολάους από την Ελένη και η άλλη από την Ελαφόνησο από τον Ιατρό-Χειρουργό (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, Διοικητή Αντιμετώπισης Καταστροφών)  Γιώργο Ντούλα, τους οποίους ο Σύλλογος ευχαριστεί από καρδιάς, μια και όπως τονίζει «έδωσαν μια ευκαιρία σε αυτά τα πλάσματα».

«Πέρα από την συναρπαστική εμπειρία της επανένταξης, η διαδικασία είναι άκρως διδακτική» αναφέρει ο σύλλογος «Τουλίπα Γουλιμή», ενώ εκπρόσωποι του ΑΝΙΜΑ δήλωσαν:

Σκοπός είναι να παλεύουμε για την Ζωή και την Ελευθερία, έτσι με μεγάλη χαρά επιστρέψαμε πίσω στο φυσικό τους περιβάλλον δύο άτομα της άγρια ζωής του τόπου μας, γιατί για εμάς κάθε ζωή μετράει και αξίζει να το παλέψουμε. 

Με πληροφορίες από facebook.com/Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή

Check Also

Το Βουραϊκό κατεβαίνει ο Ορειβατικός Σύλλογος Μολάων

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Mολάων και Νοτιοανατολικής Λακωνίας (ΕΟΣ ΜΝΑ.Λ), πραγματοποιεί την Κυριακή 7 Απριλίου …

G-EZ117CQG76