UA-49499200-1

Αναβαθμίστηκε με νέο χλοοτάπητα το γήπεδο της Νεάπολης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής του τάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου της Νεάπολης, προϋπολογισμού 168.000,00 ευρώ. Το έργο υλοποιήθηκε με προγραμματική σύμβαση, η οποία υπεγράφη στις 18/01/2019, μεταξύ  του Δήμου Μονεμβασίας και της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, με συμμετοχή του Δήμου κατά 18.000,00 ευρώ.

Περιλαμβάνει εκτός από τον νέο χλοοτάπητα, την ανακατασκευή της υπόβασης του γηπέδου, την δημιουργία αντικραδασμικής βάσης, καθώς επίσης και την τοποθέτηση νέων τερμάτων (γκολπόστ).

Με ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης, τονίζει την ανάγκη για σύγχρονους και λειτουργικούς αθλητικούς χώρους, οι οποίοι όπως αναφέρει «θα δίνουν τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να αθλούνται με ασφάλεια και στις ομάδες, να προπονούνται και να δίνουν τους αγώνες τους σε καλύτερες συνθήκες».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, για την καλή συνεργασία που υπήρξε για την παραγωγή του έργου, το οποίο όπως τονίζει «θα βοηθήσει τα μέγιστα τις ομάδες της περιοχής».

Να υπενθυμίσουμε τέλος, ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Δήμος Μονεμβασίας έχει επενδύσει σημαντικά ποσά, για αναβάθμιση υπαρχόντων αλλά και δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων. Στο γήπεδο της Νεάπολης, έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια από το Δήμο Μονεμβασίας σημαντικές εργασίες, καθιστώντας το λειτουργικό και ασφαλές και συγκεκριμένα:

  • εργασίες επισκευής του προηγούμενου χλοοτάπητα,
  • τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων,
  • επισκευή και συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων,
  • αποκατάσταση της περίφραξης του γηπέδου και
  • τοποθέτηση μεταλλικών ιστών φωτισμού.

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76