UA-49499200-1

Αίαντας Ευρώτα – Κάστρο Μονεμβασίας: 1-2

Γράφει η Θεοδώρα Χούτρη

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, το ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας πήρε τη νίκη απέναντι στο μαχητικό ΑΙΑΝΤΑ Ευρώτα , στον αγώνα που έγινε την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 , στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας με 1-2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα, αιφνιδίασαν τους παίκτες του ΚΑΣΤΡΟΥ και προηγήθηκαν μόλις στο 4΄, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό από την δεξιά πλευρά ο Δ. Αλίμπαλης έκανε σέντρα στην περιοχή και ο Β. Σμπυράκος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Το γκολ αυτό αφύπνισε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μετά το 15΄ πήραν τον έλεγχο του αγώνα, ανεβάζοντας την απόδοσή τους και αφού είχαν 2 καλές στιγμές με τον Πετρ. Μπούμπαλη και τον Μιχ. Κοντάκο στο 26΄ πέτυχαν την ισοφάριση. Ο Βαγγ. Χάδιαρης κέρδισε την μπάλα στο κέντρο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του στην αριστερά πλευρά και με μια υπέροχη πάσα, έβγαλε την ασίστ  στον επερχόμενο Αντρ. Μπετσόκου, που δεν έχασε την ευκαιρία και πλάσαρε τον  Χ. Πιερράκο κάνοντας το 1-1.

Στο 41΄ο Πετρ. Μπούμπαλης μετά από υπέροχη μπαλιά του Γιωρ. Aρώνη, έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων μπήκε στην περιοχή, με ωραία προσποίηση απέφυγε τον Δ. Ταγκλή και πλάσαρε τον Χ. Πιερράκο, δίνοντας το προβάδισμα στο σκορ για το ΚΑΣΤΡΟ.

Το 2ο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με ακόμα καλύτερη κυκλοφορία, είχαν τον πλήρη έλεγχο, δεν απειλήθηκαν καθόλου, αλλά έχασαν πολλές καλές ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα γκολ με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον στο παιχνίδι να παραμείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Δ. Βαρτσάκη.

Στο 49΄ ο Κ. Λιβανός κέρδισε τη μπάλα έξω από την περιοχή του ΑΙΑΝΤΑ και βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα Χ. Πιερράκο, προτίμησε όμως να πασάρει στον αμαρκάριστο Ν. Παναρίτη, ο οποίος από την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 77 ΄ μετά από ωραίο συνδυασμό ο Μιχ. Κοντάκος βρέθηκε μόνος του στην περιοχή , αλλά το δυνατό σουτ που έκανε απέκρουσε ο Χ. Πιερράκος.

Στο 80΄ ο Χ. Πιερράκος με εντυπωσιακή απόκρουση  έδιωξε σε κόρνερ την κοντινή κεφαλιά του Μιχ. Μουτζούρη, κρατώντας το σκορ στο 1-2.

Καλή η διαιτησία των Δημ. Βαρτσάκη, Β. Αναστασίου και Κ. Δημακάκου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΡΩΤΑ (Α. Γουρδομιχάλης ): Χ. Πιερράκος, I. Dernova, Λ. Λυμπερόπουλος, Δ.Ταγκλής, Π. Πιερράκος, Ι.Χίος, Β. Σμπυράκος (69΄ Α. Γεωργόπουλος), Π. Κουφάκος (80΄Α. Γουρδομιχάλης ), Ι. Σταφούκα, Π. Μαρτσούκος, Δ. Αλίμπαλης ( 55΄ S. Cuni).

ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ (Πάρης Χούτρης): Κων. Τσιμπίδης, Κωσ. Λιβανός  Ιακ. Μάρκος, Παν. Δαμιανάκης, Μιχ. Μουτζούρης, Γιωρ. Αρώνης, Αντρ. Μπετσόκου (74΄Βασ.Γάγκας), Βαγγ. Χάδιαρης, Πετρ. Μπούμπαλης, Μιχ. Κοντάκος, Νικ. Παναρίτης (60΄ Κλ. Χαμίτα).
Δεν αγωνίστηκαν οι: Γ. Κάλα , Αντρ. Ντιακονέσκου , Βασ.Χούτρης.

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76