UA-49499200-1

Ήφαιστος Βρονταμά – Κάστρο Μονεμβασίας: 1-0

Γράφει η Θεοδώρα Χούτρη

Με ήττα ξεκίνησε το 2023 τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του το ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας, το οποίο ηττήθηκε με 1-0 στον Βρονταμά από τον τοπικό ΗΦΑΙΣΤΟ , στον αγώνα που έγινε το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Λακωνίας.

Ήταν ένας αγώνας με πολλή ένταση, δυνατές μονομαχίες και λιγοστές ευκαιρίες που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δυνατοί στο 1ο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 28΄με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Ι. Στυλιανάκου και κακή αντίδραση του τερματοφύλακα του ΚΑΣΤΡΟΥ, Αντρ. Ντιακονέσκου.

Το ΚΑΣΤΡΟ είχε 3 καλές ευκαιρίες, στο 5΄ όταν το σουτ του Π. Μπούμπαλη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γ. Καλογιάννη, στο 36΄ όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων με πολύ δύσκολη επέμβαση στην αριστερή του γωνία έδιωξε σε κόρνερ το διαγώνιο σουτ του Ιακ. Μάρκου και στο 38΄σε σουτ του Μιχ. Κοντάκου,που απέκρουσε και πάλι ο Γ. Καλογιάννης.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να απειλήσουν με στημένες φάσεις. Μετά το 55΄ όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και πίεσαν τους γηπεδούχους οι οποίοι περιορίστηκαν σε αμυντικό ρόλο, προσπαθώντας να κρατήσουν το προβάδισμα που είχαν στο σκορ.

Στο 80΄ο Γ. Καλογιάννης με εκπληκτική απόκρουση στην δεξιά του γωνία , στέρησε το γκολ από τον Γ. Αρώνη κρατώντας το 1-0 και στο 92΄ο Π.Μπούμπαλης μόνος του μέσα στην μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να πλασάρει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και να ισοφαρίσει για το ΚΑΣΤΡΟ.

Πολύ καλή η διαιτησία των Ρ. Ισακοβίδη, Ι. Ζαχαράκη και Ελ. Μανωλακάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΡΟΝΤΑΜΑ Γ.Καλογιάννης, Μ.Μπάλλιου ( 92΄Α.Σόβολος), Μ. Πετρούλιας, Σ. Κατσούλης, Σ. Μάντης, Ι. Φερίτης, Ι. Στυλιανάκος, Γ. Λαμπρινός, Η. Τσικάρης, Δ. Βασιλούνης (89΄ Π. Νίκιας), Ν. Τολλάκου (Α. Φερίτης).

ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ Αντρ. Ντιακονέσκου, Χρ. Χούτρης (46΄ Γ. Κυριαζάκος), Σπ. Παπούλιας, Π. Δαμιανάκης, Κ. Λιβανός, Γ. Αρώνης,  Αντρ. Μπετσόκου (75΄Ν.Γραμματικάκης), Βαγγ. Χάδιαρης, Πετρ. Μπούμπαλης, Μιχ. Κοντάκος, Ιακ. Μάρκος.

Δεν αγωνίστηκαν οι: Βασ. Γάγκας, Δημ. Χαραμής και Κων. Τσιμπίδης.

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76