UA-49499200-1

Έφυγε από τη ζωή η Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου

Φτωχότερος ο κόσμος του Πολιτισμού, μετά την είδηση πως έφυγε από τη ζωή η Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου, πρόεδρος του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος και σύζυγος του αείμνηστου Γεωργίου Σαϊνόπουλου.

Μαζί με τον σύζυγό της συνδημιούργησαν το «Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα» που είχε μεγάλη κοινωνική προσφορά και εκπλήρωνε κοινωφελείς, πολιτιστικούς , αθλητικούς και περιβαλλοντικούς σκοπούς που τους υλοποιούσε από τα έσοδα της ακίνητης περιουσίας του.

Ανακοίνωση Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος
Με απέραντη θλίψη ανακοινώνουμε το χαμό της αγαπημένης μας και αξιοσέβαστης Χρυσαυγής Σαϊνοπούλου, Προέδρου για πολλά χρόνια του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος. Πάντα ακούραστη, δυνατή με αμείωτο το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον και τον πολιτισμό, θα αποτελεί παντοτινό παράδειγμα για όλους εμάς. Αγαπούσε τη Σπάρτη σαν δική της πατρίδα και όλη της η ζωή ως συνοδοιπόρος του αείμνηστου συζύγου της ευπατρίδη Γεωργίου Σαϊνόπουλου στήριζε και συνέχισε το όραμά του.
Αγαπημένη μας Πρόεδρε, αιωνία σας η μνήμη. Θα είστε στην καρδιά μας για πάντα.

Νεοκλής Κρητικός για την απώλεια της Χρυσαυγής Σαϊνοπούλου.
Με συγκίνηση και θλίψη έμαθα ότι η Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου απεβίωσε. Η πρόεδρος του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος και σύζυγος του αείμνηστου Γεωργίου Σαϊνόπουλου, που στεκόταν  πάντα δίπλα του, συνοδοιπόρος και συνδημιουργός, δεν είναι πια κοντά μας.

Μια κυρία ανοιχτόκαρδη, πνευματώδης, γενναιόδωρη, ξεχωριστή, που με αληθινό μεράκι προσέφερε πολλά και σημαντικά στον πολιτισμό της πόλης μας. Άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της και θα ζει για πάντα στην καρδιά και στη μνήμη μας.

Την αποχαιρετώ με  σεβασμό κι ευγνωμοσύνη για όσα προσέφερε στον τόπο μας. Εύχομαι να υπάρξουν στο μέλλον κι άλλοι ευεργέτες που θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του ζεύγους Σαϊνόπουλου.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα
Κράτησε ψηλά τη σημαία των ιδανικών του Δημάρχου και ευεργέτη της πόλης μας Γεωργίου Σαϊνόπουλου, δίνοντας με τους συνεργάτες της πνοή στο Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα.

Η Σπάρτη έχασε μια πραγματική αρχόντισσα, μια ακούραστη γυναίκα που εργαζόταν συνεχώς για το κοινό καλό! Η παρακαταθήκη τους θα κοσμεί αιώνια τη Σπάρτη.

Θα μας λείψει πολύ! Και σε μας και στην πόλη της Σπάρτης !

Καλό Παράδεισο Χρυσαυγή!

Με πληροφορίες από flynews.gr

Check Also

Νεοκλής Κρητικός: Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει τελικά από τη Σπάρτη

Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η Σπάρτη συμπεριλήφθηκε τελικά στους …

G-EZ117CQG76