UA-49499200-1

Έρχεται το 1ο Black & White Athens Photography

Η Blank Wall Gallery διοργανώνει το 1ο B&W Athens Photography. Η παρουσίαση των φωτογραφιών θα διεξαχθεί από τις 18 μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Μετά την εμπειρία των διοργανωτών από το Chania International Photo Festival και τα 8 χρόνια παρουσίας της Blank Wall Gallery στην Αθήνα, με ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι το επίπεδο συμμετοχών από καλλιτέχνες παγκοσμίως θα είναι πολύ υψηλό και παράλληλα εκτιμούν ότι θα γίνει ένας πόλος έλξης, όπου οι φωτογράφοι θα μπορούν να παρουσιάζουν την ασπρόμαυρη δουλειά τους κάθε χρόνο.

Το B&W Athens Photography έχει ξεκινήσει ήδη να δέχεται δουλειά από φωτογράφους. Η υποβολή φωτογραφιών είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν δουλειά σας, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του B&W Athens Photography, προκειμένου να δουν πληροφορίες αλλά και τον τρόπο υποβολής. Δεκτές γίνονται ψηφιακές ή αναλογικές ασπρόμαυρες εικόνες.

Περισσότερες πληροφορίες: www.bw-athensphotography.com , www.blankwallgallery.com
Επικοινωνία: 694.7725.521, 211.4052.138 (17:30 – 21:30 καθημερινές), info@bw-athensphotography.com

Check Also

Στη θεσσαλονίκη το 6ο Πολιτιστικό Πανόραμα Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου (ΣΠΕΚ) σας προσκαλεί στο «6ο Πολιτιστικό Πανόραμα», στη Θεσσαλονίκη, με διεθνείς συμμετοχές, την Παρασκευή 15 …

G-EZ117CQG76