UA-49499200-1

Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας

16.10.2015_Έκθεση Ελλάδος Γεύση στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας

Η  Έκθεση που προβάλλει τα προϊόντα ελληνικής παραγωγής, η Έκθεση που αυξάνει το εισόδημά σας και σας δίνει την προοπτική να εισέλθετε σε νέες αγορές, η Έκθεση που διαφημίζει τον τόπο σας περισσότερο από κάθε άλλη, τιτλοφορείται «Ελλάδος Γεύση» και πραγματοποιείται από τις 27 έως τις 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στην Αθήνα.

Με τα τρία βασικά συστατικά τη γαστρονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό, οι διοργανωτές της έκθεσης θα ετοιμάσουν για τους επισκέπτες το πιο ξεχωριστό πιάτο που δοκίμασαν τον τελευταίο καιρό, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Για 4 μέρες, όλη η Ελλάδα θα βρίσκεται στο πιάτο των Αθηναίων. Αυτό λοιπόν που σας προτείνουμε είναι μόνο να συμμετέχετε, για να είστε και εσείς μέρος της επιτυχίας».

Live τηλεοπτικές συνδέσεις καθημερινά, Live Μαγειρική από γνωστούς σέφ γα την προβολή των προϊόντων, επαγγελματικές B2B συναντήσεις, Κεντρικό Παντοπωλείο και Ελληνικό Μπαρ, είναι μερικές από τις δράσεις που θα λάβουν χώρα, ενώ παράλληλα θα γίνουν Εκθέσεις φωτογραφίας,  προβολές ταινιών, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, ημερίδες για success stories, συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα και ημερίδα με θέμα την Καινοτομία και Μηχανική Τροφίμων.

Περισσότερες πληροφορίες: www.alfaexpo.gr, www.elladosgefsi.gr και στο Facebook/ Ελλάδος Γεύση

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76