UA-49499200-1

Άρης Σκάλας – Κάστρο Μονεμβασίας: 2-0

Γράφει ο Πάρης Χούτρης

Ήττα με 2-0 για το ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας από τον ΑΡΗ Σκάλας , στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, στο γήπεδο Έλους.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να είναι πιο τυχεροί και πιο αποτελεσματικοί και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη στην άμυνα του ΚΑΣΤΡΟΥ στο 2ο ημίχρονο, να παίρνουν τελικά τη νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να έχουν τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα 20΄ και να προσπαθούν  κυρίως με στημένες φάσεις να γίνουν απειλητικοί.

Οι φιλοξενούμενοι, παρά τις σημαντικές απουσίες τους, ισορρόπησαν και είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 35΄με το Βασ. Χούτρη, το σουτ όμως που έκανε μέσα από την περιοχή κατέληξε στην αγκαλιά του Θ. Ρουσιαμάνη.

Το 2ο ημίχρονο είχε διαφορετική όψη και τα πρώτα 25΄ανήκαν στο ΚΑΣΤΡΟ που είχε την υπεροχή και όλα έδειχναν ότι ήταν θέμα χρόνου να προηγηθεί.  Μάλιστα έχασε 2 καλές ευκαιρίες με τον Βασ. Χούτρη στο 55΄ και τον Π. Μπούμπαλη στο 62΄για να ανοίξει το σκορ.  Κόντρα στη ροή του αγώνα και μετά από διαδοχικά λάθη στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Λ. Χριστάκης με μία «περίεργη» κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό Γ του Αντρ. Ντιακονέσκου, κάνοντας το  1-0 για τους γηπεδούχους. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού Π. Μάρκου, όμως ο διαιτητής Αλ. Αγρανιώτης πήρε πάνω του τη φάση και -σωστά- κατακύρωσε το γκολ των γηπεδούχων.

Το ΚΑΣΤΡΟ συνέχισε να πιέζει, είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πέτυχαν το 2ο γκολ σε ωραία αντεπίθεση στο 83΄με τον Β. Αραπογιάννη.

Καλή η διατησία των Αλ. Αγρανιώτη, κ. Δημακάκου, Π. Μάρκου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ: Θ.Ρουσιαμάνης, M.Roucea (46΄Β.Αραπογιάννης), Λ. Χριστάκης (78΄Θ.Αντωνόπουλος), Γ. Νικόλαρος, Σ. Μπάροβιτς,  Π. Σταμογιάννος, Δ. Λιναρδάκος, Αρ. Τραιφόρος, Α. Καραμίχας, Χ. Κλάψης, Χ. Κοτσορίδας.

ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: Αντρ. Ντιακονέσκου, Κ. Λιβανός, Αντρ. Μπετσόκου  (81΄ Αλ. Σκάγκος), Παν. Δαμιανάκης, Μιχ. Μουτζούρης (89΄Ν. Παναρίτης), Γιώρ. Αρώνης, Πετρ. Μπούμπαλης, Δημ. Ράντεφ, Βασ. Χούτρης, Βαγγ. Χάδιαρης,  Νικ. Γραμματικάκης (70΄ Κλ. Χαμίτα).

Δεν αγωνίστηκαν οι: Κων.Τσιμπίδης, Δημ. Χαραμής, Σπ.Παπούλιας και Μιχ. Κοντάκος.

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76