UA-49499200-1

«Όταν μεγαλώσω…θα γίνω…»

6.5.2015_Όταν μεγαλώσω θα γίνω

Η ομάδα μαθητών της Β΄ τάξης του 3ου ΓΕΛ Σπάρτης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας δια του ΚΕ.ΣΥ.Π (Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού) Λακωνίας, διοργανώνει Ημερίδα  με θέμα: «Όταν μεγαλώσω … θα γίνω…». 

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 και  ώρα 6: 00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων  «Ευάγγελου Φιλιππόπουλου» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης. (Δημόσια Βιβλιοθήκη)

Η Ημερίδα αποσκοπεί στο να ενημερώσει τους μαθητές σχετικά με τη μεγάλη «Μετάβαση» στις σπουδές που θα ακολουθήσουν και στο επάγγελμα που θα τους εμπνεύσει. Για το σκοπό αυτό οι  Εισηγητές που θα λάβουν μέρος στην Ημερίδα, θα είναι νέοι εργαζόμενοι και επιστήμονες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν την εκπαιδευτική και επαγγελματική τους εμπειρία και θα δώσουν το δικό τους μήνυμα προς τους αυριανούς φοιτητές και επαγγελματίες.

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια της Ερευνητικής εργασίας με θέμα την «Αγωγή Σταδιοδρομίας», υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Λακωνίας (ΚΕ.ΣΥ.Π) Βασιλικής Βαφάκου.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76