UA-49499200-1

Το VentureGarden έρχεται στην Κορινθία για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας

2.12.2014_Το VentureGarden έρχεται στην Κορινθία για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας_1Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, σε συνεργασία με το Δίκτυο Νέων Επιχειρηματιών Κορινθίας (Corinthian Cluster), φέρνει το VentureGarden στην Κορινθία την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 στις 17:00, στο Xanadu bar & forum (Ποσειδώνος 79, Λουτράκι).

Η δράση του VentureGarden (www.venturegarden.gr) επεκτείνεται και εκτός Αθήνας και πραγματοποιεί το πρώτο του σεμινάριο «Εισαγωγή στην επιχειρηματικότητα», βασισμένο στο Business Model Canvas στην Κορινθία.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, μέσα από συζητήσεις και ομαδικές εργασίες και να βρουν απαντήσεις σε ερωτήματα ή προβληματισμούς που τους απασχολούν, με τη βοήθεια της ομάδας του VentureGarden.

Στο δεύτερο σεμινάριο που θα ακολουθήσει, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους και να λάβουν υποστήριξη για την υλοποίηση της ιδέας τους. Ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο σεμινάριο, θα υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με την ομάδα του VentureGarden και εξειδικευμένους μέντορες, για την βελτίωση των επιχειρηματικών προτάσεων, αλλά και την επίλυση συγκεκριμένων θεμάτων.

To VentureGarden ξεκίνησε την Άνοιξη του 2014 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη του The Hellenic Initiative και με σκοπό να ενισχύσει την ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών. Έχουν ήδη ολοκληρωθεί δύο κύκλοι εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Περίπου 40 επιχειρηματικές ιδέες στην Αθήνα έχουν ήδη περάσει στην φάση του mentoring.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ωστόσο ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε ηλεκτρονικά τη φόρμα στο http://vgcorinthia.eventbrite.com. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Μαριέλμα Πατέλη στο mpateli@alba.edu.gr ή τηλεφωνικά στο 210 8964 531 (εσωτ. 2288).

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76