UA-49499200-1

Πώς να προλάβετε τον καρκίνο, Είναι στο χέρι σας!

13.4.2016_pos-na-prolabete-ton-karkino-einai-sto-xeri-sas

Το βιβλίο του Νταβίντ Καγιάτ με τίτλο: “Πώς να προλάβετε τον καρκίνο, Είναι στο χέρι σας!” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καλέντη.

Ο δρ Νταβίντ Καγιάτ, µετά τη µεγάλη εκδοτική επιτυχία “Η σωστή αντικαρκινική διατροφή”, επανέρχεται µε το νέο του βιβλίο «Πώς να προλάβετε τον καρκίνο – Είναι στο χέρι σας!» όπου συγκεντρώνει όλα όσα γνωρίζουµε σήµερα για τον καρκίνο: τους µηχανισµούς εµφάνισης, τα αίτια και κυρίως τους τρόπους µε τους οποίους µπορούµε να προφυλαχθούµε από τη νόσο.

Με την αξιοπιστία δεκάδων πρόσφατων µελετών και ερευνών, ο συγγραφέας συγκροτεί µία επιτοµή αντικαρκινικών συµβουλών, που όλοι µας µπορούµε να εφαρµόσουµε· απλές κινήσεις και µικρές αλλαγές στην καθηµερινή µας ζωή, που έχουν τη δυνατότητα να δράσουν ευνοϊκά στην υγεία µας. Στοχεύοντας σε συνήθειές µας που επιβάλλεται να αλλάξουν, άλλες που πρέπει να ενισχυθούν, ορισµένα προϊόντα που είναι προτιµότερο να αποφεύγουµε και κάποιες τροφές που καλό είναι να προτιµάµε, ο Νταβίντ Καγιάτ παραθέτει απλές, πρακτικές, χρήσιµες συµβουλές οι οποίες µας θωρακίζουν από τον κίνδυνο του καρκίνου.

Ένθερµος υποστηρικτής της «ιατρικής αλήθειας και ηθικής» και ουµανιστής, ο διακεκριµένος ογκολόγος Νταβίντ Καγιάτ εργάζεται άκοπα και µε αφοσίωση για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο, για τις συνθήκες νοσηλείας τους στα νοσοκοµεία, καθώς και για την αναζήτηση καινούργιων αποτελεσµατικών θεραπειών της ασθένειας.

 

Πηγή: clickatlife.gr

 

Check Also

«Ρωγμή του Θάρρους» από τον Θεόδωρο Σταυριανόπουλο

Την Τετάρτη το απόγευμα, 13 Απριλίου 2022, στον όμορφο χώρο του παραλιακού καταστήματος – καφέ …

G-EZ117CQG76