UA-49499200-1

«Πινδάρεια 2015» στη Θήβα – Δείτε το πρόγραμμα

7.8.2015_Πινδάρεια 2015 στη Θήβα - Δείτε το πρόγραμμα

Πλούσιο και εντυπωσιακό το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει φέτος ο Δήμος Θήβας (τμήμα πολιτισμού) στα «Πινδάρεια 2015», από 23 Αυγούστου έως 16 Σεπτεμβρίου 2015.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, μουσικές συναυλίες με παραδοσιακές, ρεμπέτικες, βυζαντινές και λαϊκές μουσικές, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, ομιλίες και άλλες εκδηλώσεις.

Μεταξύ των άλλων ξεχωρίζει η εκδήλωση «Αυγουστιάτικο φεγγάρι» στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει το αφιέρωμα «90 χρόνια Λυρικός Μίκης Θεοδωράκης», η Παιδική Θεατρική Παράσταση «παραμύθι χωρίς όνομα» της Πηνελόπης Δέλτα σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, Χριστίνα Κουλουμπή, καθώς και η μουσικοθεατρική παράσταση «πριν το χάραμα» με τους Σ. Βόσσου, Στ. Διονυσίου, Κ. Κούκα, Μπ. Μαγγίρα, Αλ. Μπουρδούμης, Ορ. Τζιόβα.

Θα παρουσιαστούν επίσης το θεατρικό του Σαίξπηρ «Όνειρο Θερινής Νυκτός», «Αντιγόνη» του Σοφοκλή με τον Νικήτα Τσακίρογλου, συναυλία-αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα, χορωδιακή Βυζαντινή συνάντηση, θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βουτσά και συναυλία με την Έλλη Πασπαλά.

Θα γίνουν ομιλίες με θέματα όπως «Ο Ελληνισμός μέσα από τα μάτια της προσφυγιάς» και ημερίδα με θέμα «Το τέλος της Τραγωδίας».

Τέλος στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Θήβας θα πραγματοποιηθούν τουρνουά σκακιού και θα ολοκληρωθούν στις 16 Σεπτεμβρίου 2015, με την θεατρική παράσταση «Βάκχες» του Ευριπίδη, από το θεατρικό εργαστήρι του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Τα εισιτήρια για τις εκδηλώσεις προπωλούνται (σε ειδική τιμή), στο Πνευματικό Κέντρο του Δημοτικού Οργανισμού Δήμου Θηβαίων (Παλαιό Νοσοκομείο, Πινδάρου 112- Θήβα, τηλέφωνο 2262029244).

Δείτε το αναλυτικό των εκδηλώσεων πατώντας εδώ.

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76