UA-49499200-1

Ξεκινάμε τη μέρα με πράσινο smoothie για ενέργεια, υγεία, λάμψη

7.7.2015_Ξεκινάμε τη μέρα με πράσινο smoothie

Με τα smoothies να μπαίνουν ολοένα και πιο πολύ στην καθημερινότητά μας τα τελευταία χρόνια, δείτε γιατί ένα την ημέρα -και ειδικά το πρωί- σας κάνει καλό.

Το πρωινό είναι ένα από τα καλύτερα γεύματα στα οποία μπορείτε να ενσωματώσετε ένα πράσινο smoothie, ειδικά αν προσπαθείτε να βελτιώσετε την υγεία σας ή να χάσετε βάρος. Δείτε γιατί λέμε “ναι” στα smoothies:

Καταπολεμούν την κούραση
Πλούσιο σε βιταμίνες και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ένα smoothie το πρωί θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εύκολα την πρωινή αδυναμία, να τονωθείτε και να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ενέργεια. Ο συνδυασμός πρωτεΐνης από το γάλα και φυτικών ινών και υδατανθράκων από τα φρούτα και τα λαχανικά είναι ό,τι πρέπει για δυναμική καλημέρα!

Αποτελούν πρωινό με λίγες θερμίδες
Ένα smoothie με φρούτα και λαχανικά είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες που σας κρατούν χορτάτους για περισσότερη ώρα, έτσι ώστε να μην τσιμπολογάτε αργότερα. Πέραν αυτού, περιέχουν λίγες θερμίδες -εφόσον δεν τα φορτώσετε με σιρόπια και έξτρα παχυντικές προσθήκες- βοηθώντας σας στον έλεγχο βάρους. Για καλύτερα αποτελέσματα, προσπαθήστε να μην το παρακάνετε με τα φρούτα, καθώς έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και προτιμήστε υλικά όπως μαρούλι, κατσαρό λάχανο, σπανάκι, πορτοκάλι, πράσινο μήλοκλπ. Αποφύγετε τη μπανάνα και χρησιμοποιήστε γιαούρτι χαμηλών λιπαρών.

Σας χαρίζουν αντιοξειδωτική προστασία
Τα πράσινα smoothies είναι πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, που σημαίνει ότι η τακτική κατανάλωσή τους οδηγεί σε αντικαρκινική και αντιφλεγμονώδη δράση. Όπως ξέρετε, όσο περισσότερο αντιοξειδωτική είναι η διατροφή σας, τόσο αποτρέπετε τη φθορά του χρόνου έσω και έξω, καταλήγοντας να ακτινοβολείτε υγεία. Προσθέστε πιπεριά, καρότα και ντομάτες για να αυξήσετε την αντιοξειδωτική δράση των smoothies σας.

Βελτιώνουν το δέρμα σας
Είτε πάσχετε από ακμή, είτε απλώς θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα της επιδερμίδας σας, τα smoothies κάθε πρωί είναι με το μέρος σας. Η κόκκινη πιπεριά είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για να ωφελήσετε το δέρμα σας, γι’ αυτό φροντίστε να την εντάσσετε συχνά στα smoothies σας. Αν έχετε υπομονή, τα αποτελέσματα που θα φανούν σταδιακά, θα σας χαρίσουν νεότητα και ομορφιά, με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Κι αν δεν έχετε αρκετή έμπνευση για να δημιουργήσετε τα δικά σας ξεχωριστά πράσινα smoothies, κάντε κλικ εδώ και πάρτε ιδέες.

 

Πηγή: clickatlife.gr

Check Also

Προκηρύσσονται 704 θέσεις ιατρών στο ΕΣΥ – 3 στη Ν.Μ. Μολάων

Στην προκήρυξη 704 θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ, προχωρά το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να καλυφθούν …

G-EZ117CQG76