UA-49499200-1

Μπάσκετ: Ξεκινούν τα πλέι οφ στην Α1

26.5.2015_Μπάσκετ ξεκινούν τα πλέι οφ στην Α1

Πρεμιέρα σήμερα για τους ημιτελικούς στην Α1 Ανδρών, με το ζευγάρι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ να ξεκινά πρώτο το… χορό και τους Ολυμπιακό-Άρη να ακολουθούν αύριο.

Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ τον «Δικέφαλο», στις 20:00 Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, που ενισχύθηκε με την πρόσληψη τουΆρη Λυκογιάννη ως άμεσου συνεργάτη, εκτίει απόψε την τελευταία αγωνιστική από την ποινή των τριών που της είχε επιβληθεί για τα έκτροπα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στις 2 Μαΐου.

Οι δύο ομάδες αναμετρούνται για δεύτερη συνεχή αγωνιστική περίοδο στα πλέι οφ, με τον σημερινό να είναι ο συνολικά 29ος αγώνας τους στη διαδικασία. Η αθηναϊκή ομάδα μετρά 14 συνεχείς νίκες επί του ΠΑΟΚ, που έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ δυσμενή παράδοση καθώς έχει να νικήσει τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας από το 1998.

Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Γκιστ και οι τραυματίες Παππάς και Μπατίστα, αλλά ο Διαμαντίδης είναι εντάξει και ια παίξει. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ο Βον (έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο) αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα του, αντίθετα με τους τραυματίεςΚακαρούδη και Χαραλαμπίδη.

 

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76