UA-49499200-1

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Υπαλλήλων της ΠΕ Λακωνίας

14.1.2016_Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Υπαλλήλων της ΠΕ Λακωνίας

Στις 14 Ιανουαρίου 2016, ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Ντία Τζανετέα, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα  των υπαλλήλων της ΠΕ Λακωνίας, στην αίθουσα των Λακώνων ποιητών «Νικηφόρος Βρεττάκος και Γιάννης Ρίτσος» του Διοικητηρίου. Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης πατήρ Γεώργιος Σκοπαράντζος και ο Ιερέας Ριβιώτισσας πατήρ Κωνσταντίνος Βλάχος.

14.1.2016_Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Υπαλλήλων της ΠΕ Λακωνίας_1

Ο κ. Τατούλης  μίλησε για την άψογη συνεργασία  που υπάρχει με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας  Λακωνίας και αναγνώρισε το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης στελεχιακού δυναμικού. Συνεχάρη τους υπαλλήλους για τις προσπάθειες τους και ζήτησε από όλους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και τη νέα χρονιά, για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών. Ο κ. Τατούλης ευχήθηκε σε υπαλλήλους και στις οικογένειες τους καλή χρονιά.

Η κα Τζανετέα ευχήθηκε  ένα καλό, δημιουργικό έτος στους υπαλλήλους  της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και εξήρε την προσπάθεια και την εργατικότητα τους. Τόνισε ότι παρά την σοβαρή έλλειψη δυναμικού, θα συνεχιστεί και θα ενταθεί ακόμα περισσότερο η προσπάθεια για την σωστή εξυπηρέτηση των πολιτών.

14.1.2016_Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Υπαλλήλων της ΠΕ Λακωνίας_2

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σκούρος, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κα Νικολάκου, κ. Παπαγγελόπουλος και κ. Στρατηγάκος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κα Μπελεγρή, κ. Μπουκουβάλας, κ. Τζεφεράκος, κ.Χρυσαδάκος, ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασίας κ.Μαυρομιχάλης και ο Αντιδήμαρχος Ανατ. Μάνης κ. Χριστοδουλάκος, καθώς επίσης και η Πρόεδρος των εργαζομένων της ΠΕ Λακωνίας κα Βασιλική Νάστου.

Check Also

Στον υπουργό Ναυτιλίας Τριχείλης και Δαβάκης για την ΑΕΝ της Νεάπολης

Συνάντηση πραγματοποίησαν ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης και ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης, με τον …

G-EZ117CQG76