UA-49499200-1

Κοπή Βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Μολάων «Η Αγία Παρασκευή»

14.1.2015_Κοπή Βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Μολάων Η Αγία Παρασκευή_5

Το Ίδρυμα Περιθάλψεως ατόμων με ειδικές ανάγκες και ηλικιωμένων “Η Αγία Παρασκευή” στους Μολάους, πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιανουαρίου 2015, εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στην αίθουσα τελετών του Ιδρύματος.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Διευθυντής του Ιδρύματος π. Παναγιώτης Λεγάκης. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους ενισχύουν το Ίδρυμα των Μολάων.

14.1.2015_Κοπή Βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Μολάων Η Αγία Παρασκευή_4 14.1.2015_Κοπή Βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Μολάων Η Αγία Παρασκευή_6

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Τριχείλης οι Βουλευτές κ. Αθανάσιος Δαβάκης και κα Φεβρωνία Πατριανάκου, η Αντιπεριφερειάρχης κα Αδαμαντία Τζανετέα, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Ευθύμιος Κοντοσταθάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κα Παναγιώτα Αλειφέρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλειος Κουλουβάκος, η Περιφερειακή σύμβουλος κα Ματούλα Μπελεγρή  και ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μολάων κ. Παναγιώτης Γιάννου.

14.1.2015_Κοπή Βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Μολάων Η Αγία Παρασκευή14.1.2015_Κοπή Βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Μολάων Η Αγία Παρασκευή_214.1.2015_Κοπή Βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Μολάων Η Αγία Παρασκευή_1

Το φλουρί έτυχε στην Αντιπερειφερειάχη κα Αδαμαντία Τζανετέα.

Το παρόν έδωσαν, επίσης, δωρητές του Ιδρύματος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής, κάτοικοι της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, ενώ η μουσική ομάδα του Γυμνασίου Μολάων, υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας μουσικής κας Θεανώς Ανδρικοπούλου, πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση.

14.1.2015_Κοπή Βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Μολάων Η Αγία Παρασκευή_3

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στο διευθυντή του Ιδρύματος πατέρα Παναγιώτη Λεγάκη, όσο και στους εργαζόμενους, που με την σκληρή δουλειά τους και τον σεβασμό και την αγάπη που επιδεικνύουν στους τροφίμους, συμβάλλουν όλοι μαζί στην άριστη λειτουργία του.

Φώτο: Μιχάλης Καρούνης

 

 

 

Check Also

Στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας συμμετείχε η Σοφία Ζερβάκου

Με ένα λιτό και συμβολικό τελετουργικό, πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου 2024, στο βωμό που υπάρχει …

G-EZ117CQG76