UA-49499200-1

Καλλονή και Ξάνθη ισόπαλες (2-2) στη Λέσβο

10.2.2015_Καλλονή και Ξάνθη ισόπαλες 2-2 στη Λέσβο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το κορυφαίο παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας, καθώς Καλλονή και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στη Λέσβο, στην ακροτελεύτια αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής, που είχε να επιδείξει συνεχείς εναλλαγές στο σκορ.

Οι αντίξοες συνθήκες δεν εμπόδισαν τους δύο μονομάχους να παίξουν επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο, με τους Ακρίτες να απειλούν πρώτοι στο 14΄ με άστοχο σουτ του Σολτάνι, ενώ λίγο αργότερα ο Μαλτέζος τερματοφύλακας Χογκ, ανοήτως ποιών, προσπάθησε να ντριμπλάρει τον Βασιλακάκη και στάθηκε τυχερός, καθώς η κόντρα δεν ήταν με το μέρος του Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι του Ράσβαν Λουτσέσκου πήραν προβάδισμα στο 32΄ με σουτ του πάντα επικίνδυνου Σολτάνι, για να χάσει καλή ευκαιρία για την ισοφάριση ο Χουάνμα στα «χασομέρια» του πρώτου ημιχρόνου.

Η πίεση της Καλλονής στο δεύτερο μισό, μεταφράστηκε σε μια επικίνδυνη κεφαλιά του Χουάνμα, που έφυγε μόλις άουτ και μια εξαιρετική επέμβαση του τερματοφύλακα Κυριακίδη στο 56΄, σε νέα κεφαλιά του Ισπανού επιθετικού.

Από εκεί και ύστερα όμως ο αγώνας μεταβλήθηκε σε «σόου» του Χουάνμα, που με δύο εντυπωσιακά τελειώματα στο 68΄ και το 72΄, ανέτρεψε την κατάσταση δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Αντί όμως η Καλλονή να «επενδύσει» στην ευνοϊκή εξέλιξη, οπισθοχώρησε δίνοντας γήπεδο στην Ξάνθη και το πλήρωσε, όταν στο 78΄ ο Λουσέρο με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-2, ενώ στο 87΄ ο ίδιος παίκτης παραλίγο να «σκοτώσει» την ομάδα του Βαγγέλη  Βλάχου σουτάροντας στο δοκάρι.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76