UA-49499200-1

Ισπανία: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Κασίγιας

12.7.2015_Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Κασίγιας
Ο Ίκερ Κασίγιας δακρύζει κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Πολύ συγκίνηση επικράτησε σήμερα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στο «αντίο» του Ίκερ Κασίγιας προς τη Ρεάλ Μαδρίτης ύστερα από 25 ολόκληρα χρόνια.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ούτε προσπάθησε άλλωστε, όταν εμφανίστηκε μόνος στο θρυλικό γήπεδο της Ρεάλ για να αναγνώσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τη δήλωση με την οποία αποχαιρέτησε την ομάδα στην οποία εντάχθηκε το 1990, όταν ακόμη ήταν παιδάκι.

Με πρησμένα τα μάτια από το κλάμα, ο Κασίγιας αποχαιρέτησε τους πάντες, όχι μόνο τα πρόσωπα ακόμη και το χώρο στον οποίο έδρεψε στιγμές δόξας αλλά γνώρισε και στιγμές αμφισβήτησης τα τελευταία χρόνια.

«Είμαι εδώ για να πω αντίο σε όλους εσάς και ιδιαίτερα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όπου και να πάω, εγώ θα φωνάζω “Hala Madrid”. Δεν θα πω αντίο αλλά εις το επανιδείν» δήλωσε φορτισμένος δήλωση του Κασίγιας.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76