UA-49499200-1

Η ομάδα “Παρέα” και οι εκδόσεις Μεταίχμιο στο πλευρό των προσφύγων

18.3.2016_παρέα

Η ομάδα προσφοράς και αλληλεγγύης «Παρέα» συγκεντρώνει σακίδια με χρήσιμα αντικείμενα που θα συνοδεύσουν τα προσφυγόπουλα στο μακρύ και δύσκολο ταξίδι τους και οι εκδόσεις Μεταίχμιο συνδράμουν στην ενέργεια με ένα κάλεσμα προς όλους.

Περισσότερες από 500 παιδικές τσάντες έχουν ήδη δοθεί σε πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά, όμως οι ανάγκες είναι τεράστιες και η συμβολή όλων μας αναγκαία. Οι εκδόσεις Μεταίχμιο συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία αναλαμβάνοντας τη συγκέντρωση και την αποστολή των σακιδίων. Μας καλούν λοιπόν να φέρουμε τον δικό μας σάκο του μετανάστη έως τις 26 Μαρτίου 2016, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο, στην οδό Ιπποκράτους 118, Αθήνα. Για να μας ευχαριστήσουν για την πολύτιμη συνεισφορά, μάς κάνουν δώρο ένα βιβλίο της επιλογής σας από τη σειρά βιβλίων τσέπης ή την παιδική σειρά «Μικρές καληνύχτες».

Προσοχή: κάθε σακίδιο θα πρέπει να περιέχει καπέλο ηλίου, σετ μαρκαδόρων και μπλοκ ζωγραφικής, φακό, χυμό και μπισκότα, σφυρίχτρα, μωρομάντιλα, ένα μικρό παιχνιδάκι, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα και μερικά μπαλόνια. Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε κουτάκι πρώτων βοηθειών, κάλτσες/εσώρουχα, βούρτσες/χτένες και λαστιχάκια για μαλλιά.

Μάθετε περισσότερα στη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

 

Πηγή: clickatlife.gr

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76