UA-49499200-1

Η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας στηρίζει τον αγώνα των αγροτών

24.7.2015_Η Μονεμβάσια από ψηλά - Δείτε ένα εκπληκτικό video

Με επιστολή της, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Γράφος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ευάγγελος Χαραμής, η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας, συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα του αγροτικού κόσμου.

Δηλώνει τη στηριξή της στο σύνολο της παραγωγικής τάξης της χώρας και παράλληλα την αντίθεσή της σε μια πολιτική, η οποία εξουθενώνει τον κάθε ελεύθερο επαγγελματία, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο αγώνας είναι κοινός και αφορά το σύνολο των έντιμα βιοποριζόμενων Ελλήνων».

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή:

«Αγαπητοί φίλοι, φίλες και μέλη της Ένωσης,

Η χώρα μας, η κοινωνία μας, οι οικογένειες και τα σπιτικά μας βάλλονται για πολλοστή φορά από ένα νέο κύμα φόρων κι ένα νέο χειρότερο από τα προηγούμενα ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Κάθε νέα πολιτική αρχή θέλοντας να κρύψει την ανικανότητα της να δώσει πραγματικές, αξιόπιστες και μόνιμες λύσεις στο οικονομικό ζήτημα της νεότερης Ελλάδος επιλέγει τον εύκολο δρόμο των οριζόντιων περικοπών του εισοδήματος των πολιτών της.

Κάθε νέα κυβέρνηση πολύ γρήγορα επιτυγχάνει να γίνει χειρότερη από την αμέσως προηγούμενη.

Το εκάστοτε πολιτικό κατεστημένο, ασχέτου χρώματος και ταμπέλας, είναι στη πραγματικότητα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ και ως στόχο έχει την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δανειστών. Για το λόγο αυτό και για πολλούς ακόμα, προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να διαιρέσει την ελληνική κοινωνία στοχοποιώντας κλάδους ή συντεχνίες .

Σήμερα όλες οι κοινωνικές ομάδες πλήττονται το ίδιο και όλες οι συντεχνιακές ομάδες έχουν ανάγκη η μία την άλλη.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν είναι φοροφυγάδες, οι γιατροί δεν είναι φακελάκηδες, οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι τεμπέληδες, οι αγρότες δεν είναι λαμόγια, οι άνεργοι δεν επέλεξαν να μένουν ανενεργοί κ.ο.κ. Ο μέσος Έλληνας ότι εργασία κι αν κάνει, σε όποια θέση κι αν βρίσκεται υποφέρει το ίδιο, περνά το ίδιο δύσκολα, φορολογείται το ίδιο ασύστολα και πεθαίνει εξ ίσου φτωχός.

Σήμερα που οι αγρότες της Ελλάδος και της Λακωνίας ειδικότερα είναι στη πρώτη γραμμή και ζητούν συμπαράσταση και κατανόηση για το δίκαιο αγώνα τους εμείς οι επαγγελματίες, οι έμποροι, οι βιοτέχνες, οι ξενοδόχοι, το σύνολο της παραγωγικής τάξης της Μονεμβασίας στέκουμε αλληλέγγυοι στο πλευρό τους.

Συμπάσχουμε στον πόνο τους, Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις τους Συστρατευόμαστε στον αγώνα τους. Ο αγώνας είναι κοινός και αφορά το σύνολο των έντιμα βιοποριζόμενων Ελλήνων.

Μονάχα ενωμένοι και δυναμικά θα μπορέσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αντιμετωπίσουμε την επερχόμενη λαίλαπα και να διασφαλίσουμε ένα μέλλον για τις επόμενες γενεές».

Check Also

Στη Μονεμβασιά το γαλλικό ιστιοφόρο που θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα

Μια στάση στη Μονεμβασιά πραγματοποίησε σήμερα το γαλλικό ιστιοφόρο “Belem” το οποίο πρόκειται να μεταφέρει …

G-EZ117CQG76