UA-49499200-1

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών οχημάτων στη Σπάρτη

13.1.2015_Ληστεία σε κατάστημα-υπεραγορά στη Σκάλα Λακωνίας

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής οχημάτων, στη Σπάρτη Λακωνίας, ενώ για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας (1) 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο αριθμό συνεργών του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 18χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα από την 17.7.2015 έως και 20.7.2015, στη Σπάρτη Λακωνίας, διέπραξαν συνολικά τέσσερις (4) κλοπές δίκυκλων οχημάτων και δύο (2) απόπειρες κλοπής δίκυκλων οχημάτων.

Δύο (2) από τα δίκυκλα οχήματα που είχαν αφαιρέσει, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης για την ταυτοποίηση των συνεργών του 18χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Check Also

Νεοκλής Κρητικός: Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει τελικά από τη Σπάρτη

Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η Σπάρτη συμπεριλήφθηκε τελικά στους …

G-EZ117CQG76