UA-49499200-1

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στη Λακωνία

19.3.2015_Ξεκινά τη Δευτέρα ο θεσμός του Αστυνομικού της Γειτονιάς

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης , έξι (6) διαρρήξεις- κλοπές σε οικίες, στη Σπάρτη Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας (1) 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 13.1.2016 έως και την 19.2.2016, στην Σπάρτη Λακωνίας, διέπραξε έξι (6) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες.

Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει χρήματα και χρυσαφικά, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις -18.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Check Also

Απαγόρευση καύσης από σήμερα 15/4 σε όλη την Πελοπόννησο

Απαγορεύεται η χρήση πυρός από σήμερα 15 Απριλίου 2024 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, εξαιτίας των καιρικών …

G-EZ117CQG76