UA-49499200-1

Διακρίσεις για το θεατρικό έργο «Ο Πατέρας»

4.12.2014_Η θεατρική παράσταση ο πατέρας μάγεψε το κοινό της Νεάπολης_2

Η θεατρική ομάδα του Καλλιτεχνικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Τέχνη χρω», μετά την επιτυχή παρουσίαση του θεατρικού έργου του Αύγουστου Στρίντμπεργκ «Ο Πατέρας» στη Νεάπολη, τους Μολάους και τον Πειραιά, διαγωνίστηκε την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας. «Ο Πατέρας» συμμετείχε στο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ μετά από πρόκρισή του στις οκτώ καλύτερες ερασιτεχνικές παραστάσεις που πήραν και το «εισιτήριο για τον διαγωνισμό.

Το κοινό της Καρδίτσας αγκάλιασε με θέρμη και ενθουσιασμό την προσπάθεια της θεατρικής ομάδας και έμεινε έκπληκτο από την άρτια και ποιοτική απόδοση του έργου. Η κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού δήλωσε ότι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από την παράσταση και έδωσε ειλικρινή συγχαρητήρια στον πρωτοεμφανιζόμενο θίασό του  τόπου μας, τόσο για το εγχείρημα να ανεβάσει ένα θεατρικό έργο τέτοιου επιπέδου, όσο και για την απόδοσή του, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία των μελών της.

4.12.2014_Η θεατρική παράσταση ο πατέρας μάγεψε το κοινό της Νεάπολης_6

Στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας, λοιπόν, η θεατρική ομάδα του Καλλιτεχνικού Πολιτιστικού Συλλόγου «τέχνη χρω» πέτυχε σημαντικές διακρίσεις. Συγκεκριμένα της απονεμήθηκαν:

–          Το 1ο βραβείο μουσικής επένδυσης, την οποία είχε επιμεληθεί ο Πάνος Τσέγκας.

–          Έπαινος στον Πάνο Τσέγκα για την υποκριτική του στον ρόλο του Ίλαρχου.

–          Έπαινος στη θεατρική ομάδα για την επιλογή του έργου «Ο Πατέρας».

Επιπλέον, η παράσταση κέρδισε τη δεύτερη θέση:

–          Στη σκηνοθεσία του έργου (Μαρία Σιουρούνη).

–          Στην ενδυματολογία.

–          Στη σκηνογραφία.

–          Στην υποψηφιότητα για το βραβείο του Α’ αντρικού ρόλου (Πάνος Τσέγκας).

–          Στην υποψηφιότητα για το βραβείο καλύτερης επιλογής κειμένου.

Ο Καλλιτεχνικός Πολιτιστικό Σύλλογος της Δημοτικής Ενότητας Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας «Τέχνη χρω», επιθυμεί να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Δήμο Μονεμβασίας για τη στήριξή του, προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Καρδίτσας.

4.12.2014_Η θεατρική παράσταση ο πατέρας μάγεψε το κοινό της Νεάπολης_3

Επίσης, θα ήθελε να εκφράσει θερμές ευχαριστίες και στην Ομοσπονδία Βατικιώτικων Συλλόγων στην Αττική, που υπό την αιγίδα της, καθώς και με τη στήριξη της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας, «Ο Πατέρας» «ταξίδεψε» και στον Πειραιά, στις 8 Φεβρουαρίου 2015 και πραγματοποίησε παράσταση στο Αμφιθέατρο της Ελληνογαλλικής Σχολής Άγιος Παύλος, με μεγάλη επιτυχία.

Η θεατρική ομάδα ευχαριστεί, τέλος, όλους του Βατικιώτες που αγκάλιασαν την προσπάθειά της με τόση αγάπη και της έδωσαν δύναμη, διάθεση και μεράκι, για να συνεχίσει το έργο της.

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76